Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

finclub fin Dynaforsis kivonat 100ml

finclub termékek »

7995 Ft/db
Egységár: 79.95 Ft/ml

Jelenleg nem kapható!

finclub fin Dynaforsis kivonat 100ml részletes leírása

A Dynaforce és a Dynaforsis illatos rózsás varjúháj (Rhodiola rosea) kivonata.

100 ml-es kivonat; finclub termék fokozott fizikai vagy szellemi igénybevétel esetére.

A tablettaforma megfelelő például a gépjárművezetők számára, ezzel szemben a folyékony változat lehetővé teszi az egyszerűbb adagolást. A rózsás varjúháj antioxidáns, úgynevezett adaptogénnek tartják, mely elősegíti a szervezet jobb adaptálódását, eleget tenni a mindennapi követelményeknek, a fokozott fizikai vagy szellemi igénybevételnek. Kedvező hatással van a kondícióra és a fizikai teljesítőképességre. Ajánlott például a legyengült szervezet számára, kimerültség esetén, a munkateljesítmény fokozására, a lábadozási időszak idejére, továbbá a szellemi igénybevételnek és stressznek kitett személyek számára. Hasonlóan, mint más adaptogének (például a zsensen), a hagyományos kínai gyógynövények közé tartozik, melyek pozitív hatást fejtenek ki testünkre és szellemünkre egyaránt.

Összetétel: 100 százalékos varjúhájkivonat, 60 százalék alkohol. 75 csepp hatóanyagtartalma megfelel az illatos rózsás varjúháj szárított gyökere 345 mg mennyiségének 13,5 mg rosavin és 4,8 mg szalidroszid forrása. Csomagolás: 50 ml. Ajánlott adagolás: naponta háromszor 25 csepp, reggel, délben és délután, étellel, elegendő mennyiségű folyadékkal keverve. Használat előtt felrázandó. Felhasználási javaslat: A táplálék-kiegészítő nem ajánlott gyermekek számára.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz