Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vita Crystal Mem Con kapszula 3db

Vita Crystal termékek »

543 Ft/db
Egységár: 180.98 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Vita Crystal Mem Con kapszula 3db részletes leírása

Az agyműködést és a koncentrációt serkentő kapszula!

3 db-os kapszula; Vita Crystal termék a memória és a koncentráció erősítéséhez.

A Nadh minden élő növőnyi és állati sejtben megtalálható, minthogy alapvető fontosságú az energiatermeléshez és ezáltal minden sejt életben maradásához. A legnagyobb Nadh-tartalom azokban a sejtekben és szövetekben fordul elő, amelyek a legnagyobb energia-szükséglettel bírnak. Ezek a szív, az agy, az izmok, a máj és a vesék. Az agy az energiát a működőképes felismerő és emlékező tulajdonságokhoz igényli.

Rózsagyökér (Rhodiola Rosea): a rózsagyökér hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. A rózsagyökér hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Ginzeng gyökér (Panax Ginseng): a ginzeng hozzájárul a megfelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. Koenzim Q10 (Ubiquinone): a koenzim Q10 részt vesz sejtszintű energiatermelő folyamatokban. A szervezet fokozott energia igénye esetén, jelentős fizikai és szellemi igénybevételekor és túlterheléskor, valamint fokozott igénybevételnek kitett izmok (pl. vázizom, szívizom) energiaellátásának segítésére. Lecitin: naponta legalább 1, 5 g lecitin fogyasztása hozzájárulhat az agy és az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához. Cirokmag: a cirokmagban található kolin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. L-Karitin: az L-karintin részt vesz a sajtszintű zsíranyagcserében és energiatermelő folyamatokban. Magnézium: a magnézium szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Cink: a cink hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a szellemi teljesítőképességhez.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz