Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Avent itatópohár, itatófejjel 12 hónapos kortól, fiús SCF753/05 260ml

Philips termékek »
Avent termékek »

2995 Ft/db
Egységár: 11.52 Ft/ml


Avent itatópohár, itatófejjel 12 hónapos kortól, fiús SCF753/05 260ml részletes leírása

Csöpögésmentes itatópohár.

260 ml-es itatópohár, itatófejjel; Philips termék babaetetéshez.

A Philips Avent új BPA-mentes itatópoharát egy szabadalmaztatás alatt álló szeleppel láttuk el, amely gondoskodik róla, hogy ne szivárogjon ki a folyadék. A puha, csúszásmentes fogantyúk megkönnyítik a fogást az apró kezek számára, a kemény itatófej pedig harapásálló. Könnyebbség a gyermeknek, kényelem a szülőknek.

Könnyű áttérés cumisüvegről pohárra, csepegés nélküli kortyok, 260 ml, 12 hó+, kemény itatófej.

A döntött itatófejnek köszönhetően a gyermeknek nem kell túlságosan hátrahajtania a fejét: a döntött itatófej megkönnyíti az első kortyokat a kisgyermekek számára, mivel nem kell túlságosan hátrahajtaniuk fejüket az iváshoz.

Puha fogású tanulómarkolatok a kicsi kezeknek: a tanulómarkolatokkal a kisgyermekek is meg tudják fogni a poharat, és önállóan tudnak inni. A markolatok formája a kis kezekhez van igazítva, ráadásul a gumírozásnak köszönhetően csúszásmentesek.

A pohár BPA-mentes anyagból készült: a Philips Avent pohár BPA-mentes anyagból készült.

Kompatibilis a Philips Avent cumisüvegekkel és kupakokkal: az összes Philips Avent cumisüveggel és pohárral kompatibilis, kivéve az üvegből készült cumisüvegeket és az Első Ivópoharakat/Első gyerekpoharakat. Ez azt jelenti, hogy az elemeket cserélgetve tökéletes poharat készíthet, amely teljesen megfelel gyermeke egyéni fejlődési igényeinek.

Minden része mosogatógépben mosogatható.

Nem szivárog! Anyukák ajánlásával: nincs több felfordulás! Az új, szabadalmaztatás alatt álló szelep gondoskodik róla, hogy a víz csak ivás közben távozzon az itatófejből.

Egyszerűen átalakul szabad átfolyású pohárrá: egyszerűen távolítsa el a szelepet, és az itatópohár szabad átfolyású pohárrá alakul át.

A higiénikus fedéllel a pohár tisztán tartható útközben: használja otthon vagy útközben, a higiénikus védőfedél mindig tisztán tartja az itatófejet.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Srinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz