Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

BabyCalm cseppek 15ml

Csökkentheti az emésztés során kialakuló gázok felhalmozódását és a hasfájás kialakulásának lehetőségét csecsemökorban.

15 ml-es csepp; E.M.B. termék hasfájás kialakulásának csökkentéséhez.

*TIPP! Az összes E.M.B. termék »

2347 Ft/db
Egységár: 156.46 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A BabyCalm újdonsága olyan természetes aromás olajok optimális elegye, melynek rendszeres használatával sikeresen elkerülhetőek a csecsemőkori emésztési problémák (infantilis kólika). Édeskömény: szélhajtó, görcsoldó hatású; egyik legjobb puffadásgátló gyógynövényünk, ánizs: emésztést serkentő, csökkenti a felfúvódást, így közismerten jó szélhajtó, görcsoldó gyógynövény, menta: emésztési zavarok, felfúvódás gyógyítására alkalmas, gyomorjavító és -nyugtató hatású. A BabyCalm nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, ízesítőszert és ízfokozót, ahogyan cukrot és alkoholt sem.

további információk...

BabyCalm cseppek 15ml részletes leírása

A készítmény a csecsemő első hónapos korától alkalmazható, és vény nélkül kapható. A BabyCalm cseppek tesztelése és gyártása a legszigorúbb normák mentén történik, orvosok és gyógyszerészek felügyelete mellett, enyhülést hozva csecsemők ezreinek az elmúlt évek során. A készítmény gyártási folyamatai ISO szabvány szerint történnek. A termékösszetevők mindegyike a mindenkor elérhető legmagasabb minőséget képviselik, melyeket hatósági vizsgálati bizonyítványok igazolnak. Mindazonáltal a termékösszetevők több száz éve ismert természetes alapanyagok, előnyös élettani hatásukhoz kétség nem fér. Optimális kombinációjuk könnyítheti az emésztést, az étkezés közbeni nagyobb mennyiségű emésztőnedv termelődésének elősegítésével. A hasfalon történő megtapadással segítheti az emésztés folyamatát és csökkentheti a bélgázok kialakulását. A BabyCalm csepp 15 ml-es kiszerelésben, védőkupakkal ellátva kerül kereskedelmi forgalomba. Az ajánlott adag 10 BabyCalm csepp szájon át, minden étkezés előtt. Szükség esetén további cseppek adhatóak étkezések között is. A cseppentő kapilláris úgy van kialakítva, hogy egy pumpálással egy adagnyi mennyiség kerüljön kiadagolásra, megkönnyítve az éjszakai használatot? Mellőzhetjük a szükségtelen fény gyújtását. Minden BabyCalm üvegcse 100 adagot tartalmaz. Az enyhülés akár az első adag beadása után is jelentkezhet. A terméket 1999 óta gyártják, ezidáig mellékhatásról nem érkezett bejelentés. Hozzászokás veszélye nem áll fenn. BabyCalm csepp előnyei: 100%-ban természetes alapanyagokat, gyógynövényeket tartalmaz, már 1 hónapos kortól adható. Segítheti az emésztés folyamatát és csökkentheti a bélgázok kialakulását, tartósítószert, mesterséges aromát és színezéket nem tartalmaz. Alkoholt és cukrot nem tartalmaz. Teljesen biztonságos, mellékhatások nélküli, gyors enyhülést eredményezhet. Praktikus cseppentős adagolóval ellátott. Gyorsan és könnyen adható a babáknak. Gazdaságos, 100 adagot tartalmazó kiszerelés. Kedvező árú, kellemes ízű, recept nélkül kapható. OÉTI szám: 10700/2012.