Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Avent légáteresztő játszócumi SCF186/24 2db

Philips termékek »
Avent termékek »

2053 Ft/db
Egységár: 1026.41 Ft/db

Jelenleg nem kapható!

Avent légáteresztő játszócumi SCF186/24 2db részletes leírása

Támogatja a gyermeke fejlődését.

2 db-os játszócumi; Philips termék babafejlesztéshez.

A Philips Avent cumi 18 hónap+ támogatja gyermeke fejlődését és a megnyugtatással kapcsolatos igényeinek változását. A harapásálló cumifej nem zavarja a fogak és az íny növekedését, ugyanakkor hatékonyan megnyugtatja a gyermeket. Bájos formák és színek széles választékában kapható.

Harapásálló cumifej a kis totyogónak: ennek a cuminak a harapásálló cumifejét kifejezetten az idősebb csecsemők számára fejlesztették ki.

Az extra levegőnyílások lehetővé teszik, hogy a baba bőre lélegezzen: a bőrnek lélegeznie kell, és ez különösen igaz a gyermeke bőrére. A cumipajzsunk 6 levegőnyílással rendelkezik az extra légáramlás érdekében, ezáltal csökkentve a bőrirritációt.

Díjnyertes telephelyünkön, az Egyesült Királyságban készült: biztos lehet benne, hogy a gyermeke kényelme jó kezekben van. A játszócumi a díjnyertes telephelyünkön az Egyesült Királyságban készült.

Biztonsági fogantyú a könnyű eltávolításért: a biztonsági fogantyú segítségével bármikor eltávolíthatja gyermeke cumiját. Még a kis kezek is meg tudják fogni!

A rápattintható védőkupak segít a cumi tisztaságának megőrzésében: mikor nincs használatban, a cumi megóvásához és tisztán tartásához csak pattintsa rá a védőkupakot, mielőtt elteszi.

Könnyen sterilizálható a fokozott higiénia érdekében: könnyen tisztán tarthatja gyermeke Soothie cumiját és játszócumiját. Csak tegye sterilizálóba, vagy merítse forrásban lévő vízbe.

Tanuljon tippjeinkből és trükkjeinkből, és segítse gyermekét cumimentessé válni: anya-csecsemő klinikai szakpszichológusunk barátságos módszereket és hasznos tippeket mutat be a cumi elhagyásához a www.philips.com/sootherfree weboldalon. Ezekkel a tippekkel és trükkökkel átsegítheti gyermekét a cumielhagyás útján.

Címkék:

aventphilips
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz