Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-2 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

Labsystem Milky Bag tejtároló zacskó 20db

Labsystem termékek »

3044 Ft/db
Egységár: 152.18 Ft/db


Labsystem Milky Bag tejtároló zacskó 20db részletes leírása

A Milky Bag zacskó kiválóan alkalmas az anyatej hűtőszekrényben történő tárolására, vagy lefagyasztására.

20 db-os tejtároló zacskó; Labsystem termék anyatej tárolásához.

Könnyen kezelhető: egy pohárban megtámasztva, a beépített nyitófülek széthúzása után a lefejt anyatej könnyen beletölthető, majd a beépített záró drótot letekerve a zacskó egyszerűen bezárható. A töltést megelőzően a zacskó feliratozható részére akár egy sima golyóstollal is fel lehet írni az eltárolás dátumát. A zacskók gyárilag sterilizáltak, és belső sterilitásukat addig megőrzik, amíg a felhasználó felnyitja a zacskót a perforáció mentén (de maximum a csomagoláson feltüntetett sterilitási ideig). Anyaguk ételtárolásra kifejlesztett, minőségi polietilén - nem oldódnak ki belőlük a babára káros anyagok!

A Milky Bag alapanyagát az USA-ban gyártják, és világszerte használják laboratóriumi minták tárolására is. Ez azt jelenti, hogy nagyon szigorú minőségi követelményeknek felel meg (FDA minősítéssel rendelkezik)! A zacskók rendkívül masszívak, mégis rugalmasak, ami biztonságos tárolást tesz lehetővé. A Milky Bag anyatejgyűjtő zacskók egy édesanya ötlete nyomán lettek a piacra bevezetve, aki a csecsemője számára szeretett volna néhány liter anyatejet eltárolni arra az időszakra, amikor már csökken a tej mennyisége, vagy addig is tartalékba, hogy esetenként más családtag is meg tudja etetni a babát, ha neki pár órára el kell ugrania valahová.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz