Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

1x1 VitaDay B-komplex + folsav tabletta 30db

Hozzájárul a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez, támogatja az idegrendszer működését.

30 db-os tabletta; 1 X 1 termék a haj, bőr, köröm egészségének megőrzéséhez, az idegrendszer működéséhez.

*TIPP! Az összes InnoPharm termék »

634 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A folsav hozzájárul a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. A termék tulajdonságai: B1-vitamin szerepet játszik a szénhidrát anyagcserében, főbb energiaszolgáltató folyamatokban, idegrendszer egészséges működésében. Az idegrendszer energiaellátásában, egészséges szívműködésben. B2-vitamin szerepet játszik a zsírsavak lebontásában, a szénhidrátok anyagcseréjében, a szöveti légzésben, méregtelenítésben, nyálkahártyák épségének megőrzésében.

további információk...

1x1 VitaDay B-komplex + folsav tabletta 30db részletes leírása

A B3-vitamin szerepet játszik a számos enzim működésében, a szénhidrátok zsír és fehérje anyagcseréjében, elektron szállításban, nemi hormonok szintézisében, inzulin szintézisében, a vércukor szint szabályozásában. A B5-vitamin elősegíti a táplálékokból történő energia-felszabadítást, segíti a zsírok és vörösvérsejtek képződését, javítja az általános egészségi állapotot, hozzájárul a stressz elleni védekezőképességhez. A B6-vitamin szerepet játszik az aminosavak és fehérjék anyagcseréjében, aminosavak átalakulásaiban, esszenciális zsírsavak anyagcseréjében, az idegrendszer működésében, bőrfelület egészségének megőrzésében. A B12- vitamin szerepet játszik a fehérje-anyagcsere, szénhidrát-anyagcsere, nitrogéntartalmú anyagok anyagcseréje, vörösvértestek képzése, a hemoglobin-szintézis működésében. A folsav szerepet játszik a fehérvérsejtek képzésében, a vörösvértestek képzésében, a vérlemezkék képzésében, az aminosavak anyagcseréjében, a nukleinsavak anyagcseréjében, a gyomor-bélrendszer épségében, a szájnyálkahártya épségében. Vitamin- és ásványianyag-tartalom tablettánként (345 mg): 2.8 mg B1-vitamin, 3.2 mg B2-vitamin, 36 mg B3-vitamin, 12 mg B5-vitamin, 4 mg B6-vitamin, 2 µg B12-vitamin, 400 µg folsav 200% RDA, a felnőtteknek ajánlott napi mennyiségnek.