Köszönjük vásárlóink bizalmát! 145 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

Naturkind Csodaboszi habfürdő 40ml

Kezdődjön a fürdés Kneipp Naturkind Csodaboszi varázsfürdővel!

40 ml-es habfürdő; Kneipp termék babák-kisgyermekek fürdetéséhez.

*TIPP! Az összes Kneipp termék »

352 Ft/db
Egységár: 8.8 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A piros habfürdő és fehér krémfürdő csodálatosan illatossá varázsolják a fürdővizet és hívogatnak a hosszantartó habhegyek közé. A kiváló minőségű mandulatej és a tápanyagban gazdag mandulaolaj táplálja és védi a gyermekek érzékeny bőrét. SZÍNVARÁZS: PIROS+FEHÉR=RÓZSASZÍN fürdővíz.-hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeked számára! A Kneipp Naturkindet sok szeretettel fejlesztettük ki. Ezen termékek a gondozás és szórakozás ideális kombinációi-gyermekeknek 3 éves kortól.

további információk...

Naturkind Csodaboszi habfürdő 40ml részletes leírása

Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi "Emberek és állatok jogaiért" szervezetnek. Alkalmazás: Öntsd a habfürdő keverékét a 35-38 fokos folyó fürdővízhez és megtörténik a varázslat, a víz rózsaszínre színeződik! Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Hogy elkerüljük az elszíneződéseket, a habfürdőt mindig folyó vízbe öntsük és az azzal érintkező tárgyakról (pl. kád, csempe) azonnal vízzel mossuk le! Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsük ki. Egy teljes fürdőhöz elegendő mennyiség. A termék előnyei: kiváló minőségű mandulatejjel és mandulaolajjal, ápolja a gyermekek érzékeny bőrét, a fürdés játékos élmény, gyerekek bőrére kifejlesztve.