Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Cukor-Kontroll kapszula 90db

Magas polifenol tartalma révén elsősorban II. típusú diabétesz, cukorbetegségre való hajlam esetén ajánlható a megfelelő diéta kiegészítéseként az étrendi szabályozással elérhető egyensúlyi állapot támogatására.

90 db-os kapszula; a gyógynövények és fűszerek jótékony hatásával!

*TIPP! Az összes Lénia Bt. termék »

5470 Ft/db
Egységár: 60.77 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Fogyasztásával elősegítheti az egészséges szénhidrát-cukor anyagcserét, valamint a kóros szabad gyökök eltávolítását a szervezetből! A CUKOR-KONTROLL termékben hat különféle gyógy-, ill. fűszernövény megfelelő arányú keverékének kivonata található.

további információk...

Cukor-Kontroll kapszula 90db részletes leírása

Kifejlesztése ötvözi az évszázados népgyógyászati tapasztalatokat a legújabb tudományos kutatások eredményeivel. Állatkísérletek alapján úgy találták, hogy a fahéjban levő polifenolok javíthatják az inzulin hatását úgy, hogy részben növelhetik az inzulin receptor sűrűségét, másrészt pedig fokozhatják a glukóz-4 transzporter aktivitását, s ezzel elősegíthetik a cukor bejutását a sejtekbe. A fűszerekben található proantocianidinek inzulinszerű hatást mutattak. A fahéj polifenoljainak gyulladáscsökkentő, ill. antioxidáns hatása is volt, ami a szív- és érbetegségek szempontjából is védelmet jelenthet. A készítményben található gyógynövények hatásait az időskori megbomlott cukor egyensúly (II. típusú diabétesz) helyreállításának kiegészítő terápiájában évszázados tapasztalatok igazolják. A fűszernövények élettani hatásait az idevonatkozó tudományos szaklapokban megjelent cikkek alapján is ismerhetjük : -csökkenthetik a káros zsírparaméterek értékeit, -növelhetik a hasznos zsírparaméterek értékeit, -elősegíthetik az inzulin hatásának jobb érvényesülését, -növelhetik az inzulinreceptorok érzékenységét, ún. inzulin-mimetikumnak tekinthetők. ÖSSZETEVŐK: CUKOR-KONTROLL kapszula (90 db kapszula/ doboz): - csicsóka gumó kivonat (228 mg/kapsz.), - fehérbabhüvely kivonat (49 mg/kapsz.), - fahéj kivonat (37 mg/kapsz.), - feketeáfonyalevél kivonat (37 mg/kapsz.), - kukoricabajusz kivonat (37 mg/kapsz.), - szegfűszeg kivonat (3 mg/kapsz.). Gyógyszergyártási gyakorlat szerint előállított termék. Hatóanyag a napi ajánlott mennyiségben (3 kapsz.): 147 mg polifenol, 27 mg inulin. ADAGOLÁS: Napi 3x1 kapszula bőséges folyadékkal, étkezés előtt. 1 doboz tartalma egy hónapra elegendő. Ne lépje túl a megengedett adagolást!