Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

Avemar Liofilizátum (Oncomar) 30db

Oncomar búzacsíra kivonat daganatos betegségekben szenvedők kezelésének (műtét, radio-, immun-, és kemoterápia) kiegészítésére.

165,6 g-os kivonat; Dr. Hidvégi Máté találmánya daganatos betegségben szenvedők részére.

*TIPP! Az összes Biropharma termék »
Jelenleg nem kapható!

Az Oncomar Dr. Hidvégi Máté biokémikus eredeti találmánya mindazok számára, akiknek az életét megérintette a rák. Az új szabadalmi eljárással készülő Oncomar a fermentált búzacsíra-kivonat legkorszerűbb termékváltozata. A magas minőséget német és amerikai gyártóbázisok biztosítják.

további információk...

Avemar Liofilizátum (Oncomar) 30db részletes leírása

Az Oncomar: Az Avemar feltalálójának leginnovatívabb terméke, amelyet egy új szabadalmi eljárással Németországban és az Egyesült Államokban gyártanak. Az Oncomar és az Avemar hatóanyaga közti bioszimilaritás kémiai-analitikai (HPLC, MS) és biológiai (in vivo, in vitro) vizsgálatokban igazolást nyert.

Az Oncomar hatóanyaga: Az Oncomar 99.6%-ban Avemar liofilizátumot tartalmaz, amely a fermentált búzacsíra-kivonat 2009-ben tökéletesített, fagyasztva szárított változata: a tudomány és technika állása szerint elérhető legjobb minőségű és leghatékonyabb termékváltozat.

Az Oncomar besorolása: speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer daganatos betegek részére. Az Oncomar nem helyettesíti, hanem kiegészíti a klinikai onkológiai kezeléseket.

Az Oncomar megalapozottsága: Az Oncomar hatóanyagának életminőségre gyakorolt jótékony hatásait szaklapokban publikált, kontrollált klinikai vizsgálatok igazolják. Az elmúlt több mint 10 év során több mint 100 kutatási munka témája volt az Oncomar hatóanyaga. Jelenleg több olyan klinikai és alapkutatás van folyamatban, amely az Oncomar daganatellenes hatásmechanizmusát térképezi fel.