Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés Máj méregtelenítés

Béres Probio 6 kapszula 30db

Antibiotikumos kezelés vagy gyomor-, és bélrendszeri fertőzés után, a különleges táplálkozási igényhez igazodó összetételű, jótékony baktériumokat tartalmazó speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer.

30 db-os kapszula; Béres termék az egészséges bélflóráért.

*TIPP! Az összes Béres termék »

2706 Ft/db
Egységár: 90.22 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Miért ajánljuk ezt a készítményt? Komplex összetétel – A bélflórában is előforduló klinikailag igazolt 6 baktériumtörzs. Magas hatóanyag-tartalom – legalább 5x109 élőcsíra/kapszula, amely a lejáratkor is garantált. Könnyedén alkalmazható termékforma és adagolás. Az emberi béltraktus jótékony és ártalmas baktériumfajok sokaságából álló hatalmas és változatos mikroflórával rendelkezik.

további információk...

Béres Probio 6 kapszula 30db részletes leírása

Normál esetben a jótékony és a káros baktériumok egyensúlyban vannak a bélrendszerben, ami alapvetően meghatározza egészségi állapotunkat. Ez a mikrobiális egyensúly könnyen felborulhat antibiotikumok szedése, valamint a bél megbetegedései következtében. Antibiotikumok szedésekor, illetve a gyomor-, és bélrendszeri fertőzés után és ennek következtében kialakult hasmenés esetén segíthet a Béres ProBio6 kapszula. Mikor ajánlott a készítmény szedése? Egyes tényezők hatására kialakult, károsodott bélflóra esetén: helytelen táplálkozás, stresszes életmód, környezeti ártalmak hatása során bizonyos gyógyszerek, pl. antibiotikumok szedése esetén, gyomor – és bélrendszeri fertőzések után a bélflóra egyensúlyának helyreállításához. Hatóanyagok: 6 baktériumtörzs 1 kapszulában: Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium bifidum. Adagolás: felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt javasolt a készítmény szedése. 4-11 éves korú gyermekeknek naponta 1 kapszula, 12 éves kor feletti gyermekeknek illetve felnőtteknek naponta 1-2 kapszula javasolt.