Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Florabalance Baby and Junior por 10db

Goodwill Pharma termékek »
Florabalance termékek »

1520 Ft/db
Egységár: 151.96 Ft/db


Florabalance Baby and Junior por 10db részletes leírása

Élőflórát és inulint tartalmazó készítmény csecsemőknek és gyermekeknek.

10 db-os por; Goodwill Pharma termék a bélflóra helyreállításához.

A Florabalance Baby&Junior élőflórát és inulint tartalmazó speciális -gyógyászati célra szánt- tápszer. Csecsemőknek és gyerekeknek javasolt károsodott bélflóra esetén. Tasakos kiszerelésének köszönhetően alkalmazása és adagolása egyszerű. A Florabalance Baby&Junior speciális-gyógyászati célra szánt-tápszer, csecsemőknek és gyermekeknek. A készítményt károsodott bélflóra (pl. antibiotikumok szedése, gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések, illetve ennek következtében kialakult hasmenés) esetén javasoljuk alkalmazni. A készítmény öt különböző baktériumtörzset tartalmaz.

Összetevők: szénhidrát-keverék (inulin, glükóz, fruktóz, szacharóz), baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium ssp. Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus). A termék nyomokban laktózt és tejet tartalmazhat. Adagolás: 6 hónapos kortól 2 éves korig, ha az orvos másként nem javasolja, 1 tasaknyi (1 g), 2 éves kor felett 2×1 tasaknyi készítmény adása javasolt naponta, lehetőleg étkezés közben, 10 napon keresztül. Bontsa fel a tasakot, és tartalmát oldja fel langyos (37°C alatti) ételben vagy italban (vízben, tejben). Közvetlenül a fogyasztás előtt készítse el. Tápszerhez keverve is adható. Antibiotikum-kezelés alatt a Florabalance Baby&Junior alkalmazása legalább 3 órával a gyógyszer bevétele után javasolt. Fontos figyelmeztetés: a készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 6 hónapos kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó. Tárolás: felbontás után száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Srinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz