Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés Nehézfém kivezetés

Florabalance Baby and Junior por 10db

Élőflórát és inulint tartalmazó készítmény csecsemőknek és gyermekeknek.

10 db-os por; Goodwill Pharma termék a bélflóra helyreállításához.

*TIPP! Az összes Goodwill Pharma termék »

1520 Ft/db
Egységár: 151.96 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A Florabalance Baby&Junior élőflórát és inulint tartalmazó speciális -gyógyászati célra szánt- tápszer. Csecsemőknek és gyerekeknek javasolt károsodott bélflóra esetén. Tasakos kiszerelésének köszönhetően alkalmazása és adagolása egyszerű. A Florabalance Baby&Junior speciális-gyógyászati célra szánt-tápszer, csecsemőknek és gyermekeknek. A készítményt károsodott bélflóra (pl. antibiotikumok szedése, gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések, illetve ennek következtében kialakult hasmenés) esetén javasoljuk alkalmazni. A készítmény öt különböző baktériumtörzset tartalmaz.

további információk...

Florabalance Baby and Junior por 10db részletes leírása

Összetevők: szénhidrát-keverék (inulin, glükóz, fruktóz, szacharóz), baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium ssp. Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus). A termék nyomokban laktózt és tejet tartalmazhat. Adagolás: 6 hónapos kortól 2 éves korig, ha az orvos másként nem javasolja, 1 tasaknyi (1 g), 2 éves kor felett 2×1 tasaknyi készítmény adása javasolt naponta, lehetőleg étkezés közben, 10 napon keresztül. Bontsa fel a tasakot, és tartalmát oldja fel langyos (37°C alatti) ételben vagy italban (vízben, tejben). Közvetlenül a fogyasztás előtt készítse el. Tápszerhez keverve is adható. Antibiotikum-kezelés alatt a Florabalance Baby&Junior alkalmazása legalább 3 órával a gyógyszer bevétele után javasolt. Fontos figyelmeztetés: a készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 6 hónapos kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó. Tárolás: felbontás után száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó.