Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Bonolact Pro + Kid granulátum 30g

Goodwill Pharma termékek »
Bonolact termékek »
Jelenleg nem kapható!

Bonolact Pro + Kid granulátum 30g részletes leírása

5 különboző élőflórát tartalmazó készítmény. Speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer.

30 g-os granulátum; Goodwill Pharma termék károsodott bélflóra esetére - kisgyermekek részére.

Bonolact Pro+kid speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer károsodott bélflóra (pl. antibiotikumok szedése, gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések, illetve ennek következtében kialakult hasmenés) esetén. Öt különböző élőflórát tartalmazó készítmény. Összetevők: maltodextrin, fruktooligoszacharid, baktériumtörzs-keverék (Bifidobacterium longum, BB536; Bifidobacterium breve, M16V; Bifidobacterium, BB-12; LGG, Lactobacillus rhamnosus GG; Streptococcus thermo­philus, TH-4). A BB-12, TH-4 Chr. Hansen bejegyzett védjegyei. LGG Valio Ltd. bejegyzett védjegye.

A termék nyomokban tejet tartalmazhat. Adagolás: 3 hónapos kortól, ha az orvos másként nem javasolja, 1 csapott mérőkanál (1g) granulátum, 7 éves kor felett 2x1 csapott mérőkanál granulátum adása javasolt naponta. Egy csapott mérőkanál granulátumot kimérés után fel kell oldani langyos (37 °C alatti) ételben vagy italban. Közvetlenül a fogyasztás előtt kell elkészíteni. Tápszerhez keverve is adható. Antibiotikum-kezelés alatt a Bonolact Pro+kid alkalmazása legalább 3 órával a gyógyszer bevétele után javasolt.

Tárolás: felbontás után száraz helyen, zárt kupakkal, és legfeljebb 25 °C hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után javasolt a doboz teljes tartalmának felhasználása az adagolásnak megfelelően. Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 3 hónapos kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó. A termék minőségét speciális csomagolás védi. Felnyitás után gondosan zárja vissza, használat alatt törekedjen arra, hogy a granulátum minél kevesebb ideig érintkezzen a légköri levegővel.

Figyelmeztetés: a készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 3 hónapos kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.

A termék minőségét speciális csomagolás védi. Felnyitás után gondosan zárja vissza, használat alatt törekedjen arra, hogy a granulátum minél kevesebb ideig érintkezzen a légköri levegővel.

Adagolás: 3 hónapos kortól, ha az orvos másként nem javasolja, 1 csapott mérőkanál (1g) granulátum, 7 éves kor felett 2x1 csapott mérőkanál granulátum adása javasolt naponta. Egy csapott mérőkanál granulátumot kimérés után fel kell oldani langyos (37°C alatti) ételben vagy italban. Közvetlenül a fogyasztás előtt kell elkészíteni. Tápszerhez keverve is adható.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz