Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

LR LIFETAKT Probiotikum 12 kapszula 30db

LR World termékek »
LR LIFETAKT termékek »

11690 Ft/db
Egységár: 389.67 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

LR LIFETAKT Probiotikum 12 kapszula 30db részletes leírása

12 értékes, probiotikus baktériumtörzs, 1 milliárd probiotikus baktériummal kapszulánként, szabadalmaztatott mikrokapszulák, legújabb kutatási eredmények.

30 db-os kapszula; LR World termék a bélflóra egészségéért.

Miért nagyon fontos az emésztőrendszer és a béltisztítás, mit értünk egészséges bélflóra alatt? A bélflóra nem más, mint a bélrendszerünkben élő több milliárd mikroorganizmus (baktériumok, gombák, stb.) együttese. A normál bélflóra legfontosabb feladata az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer készenléti szinten tartása, a védelemben résztvevő sejtek osztódásának szabályozása, a maradék tápanyagok megemésztése, szervezetünk méregtelenítése és a tápanyagok felszívódását segíti elő. Ha a bélflóra nem képes védekezni a legtöbbször szájon át bejutó fertőzések ellen, szervezetünk harmóniája felborul, enyhébb-súlyosabb betegségekkel kell megküzdenünk. Min múlik a bélrendszer egészsége és mit tehetek érte? Bélrendszerünk egészsége a hasznos és káros baktériumok, gombák egyensúlyán múlik. Probiotikus baktériumoknak nevezzük azokat a hasznos baktériumokat, amelyek végig vándorolva a bélrendszeren segítenek az egyensúly fenntartásában, mert támogatják az immunrendszert vagy segítik az emésztést, a tápanyagok felszívódását stb. Ne keverjük össze őket a prebiotikumokkal, amelyek olyan élelmiszer összetevők, amelyek ezeknek a hasznos baciknak a termelődését segítik. Sokat tehetünk bélflóránk egészségéért, ha pl. probiotikus készítmények szedésével gondoskodunk szervezetünknek a hasznos baktériumok utánpótlásáról. Sok probiotikus étrend-kiegészítő kapható, amelyek a házipatika részét kell képezzék.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz