Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés Nehézfém kivezetés

Naturpharma Probiotik kapszula 10db

5 milliárdnyi probiotikum tartalmú, kis kiszerelésű készítmény, ami jótékony hatással van bélflóránkra.

10 db-os kapszula; Naturpharma termék a jó bélflóráért.

*TIPP! Az összes Naturpharma termék »

797 Ft/db
Egységár: 79.69 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Kiírtja a Candidát: a penészt okozó organizmus, a Candida albicans, egy élesztő mely majdnem minden férfi, nő és gyerek felső belében él. A tudósok nem tudnak jó indokot arra, hogy miért van ott, de nem is káros, amíg az immun- és emésztőrendszerünk nem gyengül le és engedi, hogy túlszaporodjon. Amennyiben ez megtörténik, az általa termelt toxinok majdnem minden testi funkcióban kárt tehetnek.

további információk...

Naturpharma Probiotik kapszula 10db részletes leírása

Éljünk túl egy dózis antibiotikumot: ha a probiotikumok "életért" jelentenek, akkor az antibiotikumok csakis "életellenest" jelenthetnek. Az egyik fő gond az antibiotikumokkal az, hogy bár tényleg megölik azokat a káros baktériumokat, amik a fertőzést okozzák, nem kivételeznek, és így a barátságos baktériumokat is megtámadják az emésztőrendszerben, pedig ezek épp, hogy egészségesen tartanak minket. Bármikor, amikor antibiotikumot írnak fel Önnek, szedjen probiotikumot is, hogy ellensúlyozza a negatív hatásokat az emésztőrendszerében, amit a gyógyszer okoz.