Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Netamin Probio10 kapszula 30db

Netamin termékek »

2063 Ft/db
Egységár: 68.78 Ft/db


Netamin Probio10 kapszula 30db részletes leírása

10-féle probiotikus baktériumfaj egy kapszulában, válogatott Lactobacillusok és Bifidobacteriumok. Kiváló ár-érték arány: 10 összetevő, 1 havi adag, kedvező áron.

30 db-os kapszula; Netamin termék a bélflóra egészségéért.

A Netamin Probio10 kapszula egy komplex étrend-kiegészítő készítmény, amely az emberi szervezet számára jótékony baktériumokat tartalmaz. Mivel összesen 10-féle hasznos baktériumfaj különböző hatásait egyesíti, ezért rendkívül sokoldalúan képes támogatni az egészséget. A „baktérium” szó hallatán sokaknak elsőre a betegségek jutnak eszébe, pedig nagyon sok hasznos baktérium is létezik, melyek jelenléte szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlen. A legfrissebb kutatási eredmények alapján testünkben a baktériumok és emberi sejtek egymáshoz viszonyított aránya 1:1. Az emberi szervezet számára hasznos, élő mikroorganizmusokat, melyek velünk együtt élnek, probiotikus baktériumoknak nevezzük. A probiotikus szó görög eredetű, jelentése: az életért, az élet számára.

Gyomor- és bélrendszerünkben több mint 100 000 milliárd baktérium él, amelyek körülbelül 30 nemzetség mintegy 400-500 fajához tartoznak és nagyon komplex ökológiai rendszert alkotnak. Igen fontos szerepet játszanak az emésztőrendszer megfelelő működésében, de számos egyéb módon is támogatják az optimális egészségi állapot fenntartását.

Tudtad-e például, hogy az immunrendszer 70-80 százaléka a belekben található? Ezért a bélflóra bakteriális egyensúlya fontos szerepet játszik immunrendszerünk kielégítő működésében.

Netamin Probio10: 10-féle jótékony baktériumfaj komplex keveréke. A „barátságos baktériumok” sokoldalúan szolgálják egészségünket. Casey Adams Ph.D. a probiotikumok szerepéről írt könyvében (Probiotics – Protection Against Infection) több mint 100 jótékony hatást részletez.

A leggyakoribb és egyben legtöbbet tanulmányozott baktériumfajok a Lactobacillus és a Bifidobacterium nemzetségekbe tartoznak, a tudományos szakirodalom ezeket tartja a legfontosabb probiotikus organizmusoknak.

A Netamin Probio10-be ebből a két nemzetségből válogattunk össze 10 különböző jótékony baktériumfajt, a széleskörű és komplex egészségvédelem érdekében: Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Lactis, Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Longum, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnous, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Salvarius.

Lactobacillusok. A Lactobacillus fajok az emésztőrendszerben a laktózt tejsavvá vagy laktázzá alakítják át. Fontos szerepet játszanak a szervezet káros baktériumok, gombák, vírusok és paraziták elleni védelmében, mivel megakadályozzák ezek elszaporodását.8 Segítenek a bélrendszer pH-értékét kiegyensúlyozni. A Lactobacillus nemzetség legismertebb tagja a Lactobacillus Acidopholus, melyet széleskörűen vizsgáltak, többek között hatékonynak bizonyult az irritábilis bél szindróma (IBS) tüneteinek enyhítésében, segíthet a gombás fertőzések (pl. a hüvelyfertőzést okozó Candida albicans) elleni kezelés során.

Bifidobacteriumok. A legfőbb különbség a Lactobacillusok és a Bifidobacteriumok között, hogy kizárólag a Bifidobacteriumok képesek ecetsav előállítására. Az ecetsav egy rövid szénláncú zsírsav, ami hatékony gomba- és penészölő, valamint az emberi szervezet energiaforrásként is hasznosítani tudja. A Bifidobacteriumok támogatják az emésztést, szabályozzák az immunrendszert, segítik a tápanyagok felszívódását és hasznosulását, valamint kiszorítják a nemkívánatos kórokozókat.

Adagolás: napi 1 kapszula szedése javasolt bő folyadék fogyasztással.

Hatóanyag: A napi adag tartalmaz (1 kapszula): Lactobacillus Acidophilus 0,25 milliárd CFU, Lactobacillus Lactis 0,125 milliárd CFU, Bifidobacterium Breve 0,125 milliárd CFU, Bifidobacterium Longum 0,125 milliárd CFU, Lactobacillus Casei 0,125 milliárd CFU, Lactobacillus Rhamnous 0,11 milliárd CFU, Bifidobacterium Bifidum 0,095 milliárd CFU, Lactobacillus Plantarum 0,075 milliárd CFU, Lactobacillus Bulgaricus 62,5 millió CFU, Lactobacillus Salvarius 62,5 millió CFU, CFU – Colony-forming unit, azaz telepképző egység.

Összetevők: térfogatnövelő (mikrokristályos cellulóz), zselatin kapszulahéj, csomósodásgátló (magnézium-sztearát), Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Lactis, Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Longum, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnous, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Salvarius.

Címkék:

bélflóranetamin
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz