Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés Nehézfém kivezetés

Lactiv Plus Balance szuszpenzió 56ml

Antibiotikumos kezelés vagy gyomor-és bélrendszeri fertőzés esetén, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén javasolt.

8x7 ml-es szuszpenzió; Teva termék az egészséges bélflóráért.

*TIPP! Az összes Teva termék »

1990 Ft/db
Egységár: 35.53 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A benne lévő C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Kinek? 14 éves kor feletti serdülőknek és felnőtteknek. Mennyit? 1 ampulla/nap. Felhasználási javaslat: Felnőtteknek naponta egy ampulla tartalmát javasolt bevenni, lehetőleg reggel.

további információk...

Lactiv Plus Balance szuszpenzió 56ml részletes leírása

Antibiotikus terápia esetében a Lactiv Plus Balance szuszpenzió alkalmazását az antibiotikumos kezelés kezdetekor javasolt elkezdeni, és az antibiotikum szedésének befejezését követően további egy hétig javasolt folytatni. A Lactiv Plus Balance szuszpenzió és az antibiotikum tartalmú gyógyszer bevétele között legalább három óra teljen el. Csavarja az ampulla kupakját az óramutató járásával megegyező irányba ütközésig. A kupakon lévő perforált szalag elpattanásával egyidejűleg a kupakból az ampullába szóródik a hatóanyag. Rázza fel az ampullát, hogy a por jól elkeveredjen a folyadékban. A kupak lecsavarása után igya meg az ampulla tartalmát.