Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Lactiv Plus granulátum 10db

Teva termékek »
Lactiv termékek »

2114 Ft/db
Egységár: 211.43 Ft/db


Lactiv Plus granulátum 10db részletes leírása

Antibiotikumos kezelés vagy gyomor-és bélrendszeri fertőzés esetén, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén javasolt.

10 db-os granulátum; Teva termék az egészséges bélflóráért.

A többi Lactiv Plus készítményhez képest a granulátum rendelkezik a legmagasabb csíraszámmal. Már 3 éves kortól alkalmazható. 3 és 7 éves kor közötti gyermekek esetén ételben vagy nem meleg italban elkeverve kell alkalmazni. Kinek? 3 éves kor feletti gyermekeknek és felnőtteknek. Mennyit? 1 tasak/nap (Vízben vagy ételben elkeverve. )

Felhasználási javaslat: naponta egy tasak tartalmát javasolt bevenni, lehetőleg reggel. Antibiotikumos terápia esetében a Lactiv Plus granulátum alkalmazását az antibiotikumos kezelés kezdetekor javasolt elkezdeni, és az antibiotikum szedésének befejezését követően további egy hétig javasolt folytatni. A Lactiv Plus granulátum és az antibiotikum tartalmú gyógyszer bevétele között legalább három óra teljen el.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz