Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés Nehézfém kivezetés

Lactiv Plus kapszula 20db

Antibiotikumos kezelés vagy gyomor-és bélrendszeri fertőzés esetén, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén javasolt.

20 db-os kapszula; Teva termék az egészséges bélflóráért.

*TIPP! Az összes Teva termék »

2184 Ft/db
Egységár: 109.19 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A Lactiv Plus kapszula ötféle élőflórát tartalmaz, megújult összetételben (Lactobacillus acidophilus La-14, Lactobacillus bulgaricus Lb-64, Bacillus coagulans BC513, Bifidobacterium animalis lactis Bl-04, Streptococcus thermophilus St-21). A kiváló hatékonysághoz emelt csíraszáma is hozzájárul. A korábbi Lactiv készítményekhez képest kétszer annyi jótékony baktériumot tartalmaz.

további információk...

Lactiv Plus kapszula 20db részletes leírása

A benne lévő: C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. B2-vitamin, a niacin, és pantoténsav összetevők hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Kinek? 14 éves kor feletti serdülőknek és felnőtteknek. Mennyit? 2x1 kapszula/nap (2 kapszula fedezi a felnőttek számára ajánlott napi C-vitamin mennyiség 100%-át). A napi két kapszulát lehetőleg reggel és este kell bevenni. Felhasználási javaslat: a kapszulát vízzel vagy nem meleg folyadékkal kell bevenni. Antibiotikus terápia esetében a Lactiv Plus kapszula alkalmazását az antibiotikumos kezelés kezdetekor javasolt elkezdeni, és az antibiotikum szedésének befejezését követően további egy hétig javasolt folytatni.