Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

MoliCare Skin Menalind Skintegrity nedves mosdatókesztyű 8db

Hartmann termékek »
MoliCare termékek »

1042 Ft/db
Egységár: 130.26 Ft/db


MoliCare Skin Menalind Skintegrity nedves mosdatókesztyű 8db részletes leírása

A Menalind professional nedves törlőkendők segítségével akár a teljes testfelületet érintő gyengéd és alapos mosdatást is el lehet végezni.

8 db-os nedves mosdatókesztyű; Hartmann termék fekvő betegek ápolásához.

A gondozás, sőt éppenséggel a házi gondozás során számos olyan helyzet adódhat, amikor a fürdetés vagy a teljes testfelületet érintő mosdatás a betegnek kifejezetten jót tenne, viszont ennek a kivitelezése a beteg számára túlságosan megterhelő vagy pillanatnyilag egyenesen problematikus lenne.

Kellemes utóérzetet hagya a bőrön. Emiatt nincs is szükség törülközővel történő szárításra. Akárcsak a Menalind professional termékcsalád összes tagja, a nedves törlőkendők is az idős kori bőr igényeihez alkalmazkodnak. Sem alkoholt, sem szappant nem tartalmaznak, ezáltal nem támadják meg, és nem is szárítják ki a bőrt.

Télen a nedves törlőkendőket tartalmazó csomagot fel lehet melegíteni mikrohullámú sütőben (10 mp-ig), ami a betegre jó hatással van.

Nyáron viszont fordítva, a törlőkendőket le lehet hűteni, hogy kellemes frissességet árasszanak. Így válik az ágyban történő fürdetés sokszor szerencsés gyakorlattá például a különösen érzékeny bőrű személyek, a görcsös és az igen nagy fájdalmakkal járó állapotok (mint a reumás rohamok) esetében, vagy elhízott személyek gondozásakor, ami által ideiglenes felfrissülést lehet elérni, de alkalmazható nagyon legyengült betegeknél is a betegség preterminális szakaszában.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz