Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vita Crystal FruitCafé Classic 60db

Vita Crystal termékek »
FruitCafé termékek »

12188 Ft/db
Egységár: 7.17 Ft/g

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Vita Crystal FruitCafé Classic 60db részletes leírása

A gyümölcskávé természetes zamata, valódi, összetéveszthetetlen gyümölcsíze a kikapcsolódás új formáját kínálja Önnek.

1700 g-os kávé; Vita Crystal termék a kávézás új álternatívája!

A friss gyümölcsök harmonikus íze meghitté, bensőségessé teszi a jó társasággal töltött idő minden percét. Egy régi török közmondás szerint: "Az ember lelke nem kávéra, s nem is kávéházra vágyik, az ember barátra vágyik... a kávé csupán ürügy. " A FruitCafe egy csészényi a gyümölcsöskertek reggeli frissességéből, a nyári délután meghitt pihenéséből. A feketekávé egészséges alternatívája.

Elkészítési javaslat: öntse a 2. (kettes) tasak tartalmát a szűrő aljára, ezt követően az 1. (egyes) tasakot annak a tetejére. A két tasakból négy adag FruitCafe készíthető. Energiatartalom: lefőzött adagonként: 58, 8 kJ (14, 4 kCal), össz polifenol/flavonoid: 100-200 mg/adag, szénhidrát: 2, 9 g, zsír: 0, 2 g, fehérje: 0 g. Összetevők: liofilizált és szárított vörös szőlő magjai és héjai, fruktóz, fekete ribizli magjai és héjai, piros ribizli magjai és héjai, csipkebogyó magjai és héjai, feketeszeder magjai és héjai.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz