Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Ohropax Windwolle gyapjú füldugó 12db

Protina Pharma termékek »
Ohropax termékek »

1372 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Ohropax Windwolle gyapjú füldugó 12db részletes leírása

A huzat, a hideg levegő és a nedvesség rendkívül kellemetlenek az emberi fül számára.

12 db-os füldugó; ajánlott: a hallójárat szárazon és melegen tartásához.

Fürdés, zuhanyzás, úszás, hajmosás: ma már az alapos higiénia mindennapjaink részét képezi. A tisztálkodás kellemes élmény, de gyorsan juthat nemkívánatos víz a fülbe. Természetesen hasonlóan kellemetlen következményei lehetnek egy egyébként felejthetetlen túrának, vagy hétvégi, nyitott sportkocsis kirándulásnak is. Szerencsére mindez könnyen megelőzhető. Bármi történjen, az Ohropax Klíma-Wolle szárazon és melegen tartja a fület.

A készre formált füldugó anyaga természetes, víztaszító birkagyapjú. Viselése egyszerű és kellemes. Sem a hallóképességet, sem a fül normál szellőzését nem befolyásolja. A termék a tengervíznek is ellenáll, és gyerekek számára is kiválóan alkalmas. Felhasználási javaslat: a már készre formázott füldugót illessze a hallójáratba. Időnként ellenőrizze, hogy stabilan helyezkedik-e el fülben. Nagy víznyomás, vagy a füldugó kilazulása csökkentheti a termék védőhatását, ezért ne használja búvárkodásnál, toronyugrásnál, illetve ha sérült a dobhártyája vagy belsőfüle gyulladásban van. Ha kétségei vannak, kérdezze kezelőorvosát. Tolerálhatóság: az Ohropax Klíma-Wolle kifejezetten jól tolerálható termék. Semmiféle ismert, allergiát okozó összevetőt nem tartalmaz.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz