Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Ellen Probiotikus tampon Mini 14db

Bio-Tech termékek »
Ellen tampon termékek »

3282 Ft/db
Egységár: 234.46 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Ellen Probiotikus tampon Mini 14db részletes leírása

Probiotikus tampon a hüvelyfertőzések kezelésére és megelőzésére

14 db-os kiszerelés; Bio-Tech termék az egészséges hüvelyflóráért.

A probiotkus tampon az egészséges hüvelyflóra helyreállítására, regenerálásra való orvostechnikai eszköz. Segít megelőzni a hüvelypanaszok kialakulását és esetleges visszatérését, csökkenti a kellemetlen hüvelyi panaszokat, javítja a természetes védekezőképességet, segít helyreállítani az egészséges hüvelyi PH-értéket.

A probiotikus tamponban lévő probiotikumok klinikailag igazoltan helyreállítják, megerősítik a természetes hüvelyflórát, csökkentik a kellemetlen hüvelyi panaszokat (pl. hüvelyfolyás, irritáció, viszketés, égő érzés, kellemetlen szag), illetve megelőzik a fertőzések (hüvelygyulladás, hüvelygomba, bakteriális hüvelyfertőzés) kialakulását. A menstruáció alatt fejti ki hatását, amikor egyéb gyógyhatású készítmények (kúp, krém, tabletta) nem használható hatásosan. A probiotikus tampon a hüvelybe való felhelyezéstől számított körülbelül 90 percen belül eléri a testhőmérsékletet, a hordozóanyag megolvad, a probiotikus baktériumok pedig kiszabadulnak, és a hüvelyfalon kolonizálódnak, így elősegítve a hüvelyflóra természetes egyensúlyának visszaállítását. Hatása akár már a legelső használat után megnyilvánulhat, néhány nőnél azonban csak három-négy egymást követő menstruáció alatti használat után észlelhető a pozitív hatás. Használata megegyezik a hagyományos tamponokéval. Három különböző méretben kapható; a különböző méretű tamponok nedvszívó képessége eltérő. Minden tampon azonos mennyiségű LN Lactobacillust tartalmaz. Használata a menstruációs ciklus ideje alatt javasolt. A hüvely egészsége akkor javul a leginkább, ha minimum három egymást követő menstruáció alkalmával, a menstruáció három napján, naponta három probiotikus tampont alkalmaz.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz