Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

finclub Pycnogenol Strong tabletta 60db

finclub termékek »

14920 Ft/db
Egységár: 248.67 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

finclub Pycnogenol Strong tabletta 60db részletes leírása

A Pycnogenol és a Pycnogenol Strong szabadalmaztatott Pycnogenol-t tartalmaznak, melyet a tengerparti fenyő (Pinus maritima) kérgéből nyernek.

60 db-os tabletta; finclub termék a szervezet antioxidáns ellátottságáért.

Ez a fenyő Dél-Franciaország erdeiben tiszta, káros ipari hatásoktól mentes, atlanti szelek fútta környezetben nő, ami biztosítja, hogy semmilyen anyaggal nem szennyezett. A két termék közötti különbség hatóanyagtartalmukban rejlik. A Pycnogenol készítmény egy tablettájában 20 mg Pycnogenol-t, a Pycnogenol Strong pedig ennek kétszeresét (40 mg egy tablettában) tartalmazza. A Pycnogenol antioxidáns, védi a sejteket a szabadgyökök hatásától. Kedvező hatással van a vér mikrocirkulációjára, az érrendszer működésére. Elősegíti a légzőrendszer normális működését. Potenciális fogyasztói közé tartoznak azok az emberek, akik káros külső hatásoknak vannak kitéve, vagy stresszes körülmények között élnek. Ajánlott továbbá azok számára, akiknek öröklött hajlamuk van a visszérképződésre. Jó hatással van a bőrre és az érrendszerre.

Tartalma: Két tabletta hatóanyagtartalma: 80,4 mg Pycnogenol tengerparti fenyő (Pinus maritima) kérgének kivonata. Csomagolás: 60 tabletta. Ajánlott adagolás: Naponta kétszer 1 tabletta. Felhasználási javaslat: Reggel és délben, étkezés után folyadékkal bevéve. Az étrend-kiegészítő nem ajánlott gyermekek részére.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz