Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Kyani Sunrise 30db

Kyani termékek »

23473 Ft/db
Egységár: 782.43 Ft/db

Jelenleg nem kapható!

Kyani Sunrise 30db részletes leírása

Komplex táplálék és antioxidáns erőmű!

30 x 30 ml-es szirup; Kyani termék a szervezet antioxidáns védelméhez.

A Kyäni Sunrise dobozban 30 x 30 ml tasak található. Ha ki kellene választanunk azokat a figyelemre méltó és természetes élelmiszereket szerte a világból, amellyel biztosítani tudjuk a testünk számára a lehető legmegfelelőbb táplálékellátást, akkor mi minden kétséget kizáróan az alaszkai vadáfonyát (a gyümölcsök királyát) és a Kyäni Sunrise termékben található további összetevőket választanánk.

A Kyäni Sunrise termékben található vitaminok és élelmiszerek- mint a riboflavin, tiamin, gránátalma, áfonya, szőlő, amla gyümölcs, panax ginszeng és még sok más- a gazdag színű, vitalizáló tápanyagok széles spektrumát nyújtják, emellett pedig páratlan wellness előnyökkel rendelkeznek. A maximális biológiai hasznosulás érdekében a Kyäni Sunrise reggel fogyasztandó, így segít megtapasztalni az optimális wellness állapotát.

Érdemes kipróbálni!

További Információk: az áfonya számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, köztük az egyik legjelentősebb a magas antioxidáns szintje. Alaszka zord természeti feltételeinek köszönhetően az alaszkai vadáfonya sajátos táplálkozási jellemzőket alakított ki, amelyek a közönséges áfonyában csak nehezen fellelhetőek.

És ha mindez még nem lenne elég, az alábbi összetevőket találhatjuk meg a Kyäni Sunrise termékben: acai bogyó, szőlőmag/szőlőhéj, fekete berkenye, mangosztán, vörösáfonya, gránátalma, vörös málna, panax ginszeng, amla bogyó, aloe vera, kelkáposzta, brokkoli, spenót.

A Kyäni Sunrise ezeken kívül számos hasznos vitamint tartalmaz:

TIAMIN Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A Kyäni Sunrise 1,95 mg tiamint tartalmaz egy 30 ml-es adagban.

RIBOFLAVIN (B2-VITAMIN) Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a bőr normál állapotának és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. A Kyäni Sunrise 1,7 mg B2-vitamint tartalmaz egy 30 ml-es adagban.

NIACIN Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. A Kyäni Sunrise 25 mg niacint tartalmaz egy 30 ml-es adagban.

PANTOTÉNSAV Részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban. A pantoténsav hozzájárul a normál mentális teljesítményhez. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Hozzájárul a szteroidhormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez. A Kyäni Sunrise 15 mg pantoténsavat tartalmaz egy 30 ml-es adagban.

B6-VITAMIN A B6-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Részt vesz a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében. Hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához. A Kyäni Sunrise 2,1 mg B6-vitamint tartalmaz egy 30 ml-es adagban.

B12-VITAMIN Hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez. Szerepet játszik a sejtosztódásban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A Kyäni Sunrise 3 μg B12-vitamint tartalmaz egy 30 ml-es adagban.

C-VITAMIN Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához; a normál csontozat fenntartásához; a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához; a fogíny normál állapotának fenntartásához. Hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a fogak normál állapotának fenntartásához; a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A Kyäni Sunrise 60 mg C-vitamint tartalmaz egy 30 ml-es adagban.

FOLÁT A terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A Kyäni Sunrise 200 μg folátot tartalmaz egy 30 ml-es adagban.

BIOTIN Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a haj normál állapotának és a bőr normál állapotának fenntartásához. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A Kyäni Sunrise 150 μg biotint tartalmaz egy 30 ml-es adagban.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz