Köszönjük vásárlóink bizalmát! 180 000-nél több elégedett vásárló! több mint 9. éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Nálunk ZAVARTALAN a kiszolgálás a felfokozott kereslet ellenére is.
A megrendeléseket általában 1-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk.

Novonex Novo C Immun Liquid liposzómális C-vitamin 136ml

Novonex termékek »
Novo C Plus termékek »

4928 Ft/db
Egységár: 36.23 Ft/ml

Készleten!

Novonex Novo C Immun Liquid liposzómális C-vitamin 136ml részletes leírása

A Novo C immun attól különleges, hogy a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza.

136 ml-es folyékony C-vitamin; Novonex termék az erős immunrendszerért.

A készítményben az eredetileg vízoldékony C-vitamint egy természetes burok veszi körül, melynek köszönhetően a C-vitamin zsírban oldódóvá válik. Így a szervezet könnyebben raktározza, és a „becsomagolt” C-vitamin a megfelelő helyre, a sejtbe kerül. A dózis akár csökkenthető is, mert a hatóanyag eljut oda, ahol ténylegesen hatnia kell.

A Novo C immun C-vitamin tartalma kiválóan hasznosul, és a szervezet számára magas C-vitamin szintet biztosít. A folyadék formának köszönhetően könnyen és egyénileg adagolható. A liposzómális C-vitamin a C-vitamin és természetes anyagok, ún. foszfolipidek okos kombinációja. A gyártási folyamat során ezek a foszfolipidek egy burkot alakítanak ki a C-vitamin molekulák körül. Ez az ötlet alapvetően a természettől származik. Az anyatejben a tápanyagokat szintén ilyen természetes foszfolipid burok veszi körül, azért, hogy a babák szervezete a lehető legjobban tudja azokat hasznosítani. Ez a burok ugyanis védőburkot nyújt a vitamin számára az emésztési folyamat során, és lehetővé teszi a kiváló hatékonyságú felszívódást. Dózis: 1000mg/1 adag (5g). Termékforma, megjelenés: sárga színű, sűrű folyadék. Kiszerelés: 136ml (30 adag). Csomagolás: kartondoboz+üveg. Minőség megőrzési idő: 18 hónap, felbontás után hűtőben tartva 45 napig! Adagolás: Felnőtteknek naponta 1-2 alkalommal egy adagolókupaknyi mennyiség (1000 mg C-vitamin), a nap bármely szakában.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz