Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Swanson Co Q10 koenzim kapszula 60db

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban.

60 db-os kapszula; Swanson termék az erős immunrendszerért és szívért.

*TIPP! Az összes Swanson termék »
Jelenleg nem kapható!

Az életkor előrehaladásával a termelése csökken. A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet, előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal. Szervezetünkben az immunrendszer és a szív az, ami legjobban függnek a Q-10 mennyiségétől és természetesen e kettő fog először sérülni, amennyiben az öregedéssel járó csökkenés megjelenik.

további információk...

Swanson Co Q10 koenzim kapszula 60db részletes leírása

A Q-10 antioxidáns tulajdonságú, és a szervezet ezt a tulajdonságát gyorsabban képes felhasználni, mint bármely más antioxidánsnak, mint például E-vitamin vagy C-vitamin. A Q-10 részt vesz a sejtszintű energiatermelő folyamatokban. Antioxidáns tulajdonságainál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős, a megfelelő Q-10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megőrzését, javíthatja az általános fizikai állóképességet, a koenzim Q-10 sportolás során növelheti a teljesítményt azoknál az egyéneknél, akik csökkent teljesítőképességgel rendelkeznek, de szervi bajtól mentesek. Napi ajánlott mennyiség: 1 lágyzselatin kapszula. A felhasználnálási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagok: Q-10 koenzim: 30mg.