Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Swanson Green Tea (Zöld Tea) kivonat 500mg kapszula 100db

Swanson termékek »

3325 Ft/db

2992 Ft/db
Egységár: 29.92 Ft/db

Készleten!

Swanson Green Tea (Zöld Tea) kivonat 500mg kapszula 100db részletes leírása

A világon sokkal többen fogyasztanak teát, mint bármilyen más italt, persze a víz kivételével.

100 db-os kapszula; Swanson termék a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához.

A zöldtea az ivóteák egyike, frissítőként már 5000 évvel ezelőtt is iszogatták a kínaiak. Manapság a zöldteát rendkívül hasznos szernek tartják. A zöld tea igen gazdag a polifenolnak nevezett növényi vegyi anyagokban, ezek az anyagok azonban elvesznek annak az erjedési folyamatnak a során, amelyen a többi tea átmegy. A polifenolok oxidáció gátlók, vagyis a tudomány mai ismeretei szerint a szervezet keresztül-kasul bebarangoló, és kíméletlenül pusztító szabad gyököket lebontó anyagok.

A szabad gyökök ugyanis rendkívül instabilak, ráadásul energiáikat képesek a sejtfal zsírjaira átvinni, ezáltal megrongálni a sejtfalat és utat nyitni a betegségeknek. A korai öregedést és egyéb betegségek egész sorát szokták a szabad gyökök tevékenységével magyarázni. A zöldtea polifenoljai közül a legfontosabb az epigallokatekhin gallát, vagyis az EGCG. A kutatók kimutatták, hogy az EGCG hatásos oxidáció gátló orvosság, sokkal hatásosabb, mint akár az E-, akár pedig a C-vitamin. Az EGCG részt vehet az egészséges vércukorszint megőrzésében. Segítheti a hasnyálmirigy védelmét. Hozzájárulhat a normális inzulin termeléshez. Hozzájárulhat a keringési, és érrendszer, valamint a szív egészségének megőrzéséhez. OÉTI bejegyzési szám: 4205/2008Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz