Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Bartoline Simple intim gél 125ml

Bartoline termékek »

3695 Ft/db
Egységár: 29.56 Ft/ml

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Bartoline Simple intim gél 125ml részletes leírása

Az örömteli szexért, minden korban, óvszerekkel együtt is használható.

125 ml-es gél; Bartoline termék az örömteli együttlétekért.

A Bartoline Intim Gél tulajdonságai: pH-semleges, hipoallergén, ALOE VERA-val dúsított, E-és F-vitamint tartalmaz. A Bartoline Intim Gél használata: a nőgyógyászokat sokan keresik fel azzal a panasszal, hogy hüvelyük szárazsága miatt a szexuális kapcsolat során fájdalmat éreznek. Még többen vannak, akik ezzel a problémával szégyellnek orvoshoz menni. Beszéljünk erről a kérdésről nyíltan, mert a gondon segíteni lehet.

A hüvely kellő nedvességéhez és síkosságához a szükséges váladékot a hüvely bemeneténél elhelyezkedő Bartholini mirigyek termelik. Bizonyos esetekben a váladékképződés elmarad, ekkor a hüvely szárazsága a nemi érintkezést fájdalmassá teszi. A váladékképződés elmaradásának oka lehet: fiatal korban a kapcsolat felfedezésétől való félelem, illetve a szexuális partner gyakorlatlansága, idősebb korban, főleg a változás korában leggyakrabban a hüvely hormonhiányos állapota.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz