Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

InnoPharm D3-vitamin forte csepp 30ml

InnoPharm termékek »

709 Ft/db
Egységár: 23.65 Ft/ml

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

InnoPharm D3-vitamin forte csepp 30ml részletes leírása

D-vitamin csepp a megfelelő D3-vitamin ellátottság biztosítására 2 hetes kortól.

30 ml-es csepp; Innopharm termék a csontrendszer egészségéért.

Felhasználási javaslat: 2 hetes kortól csecsemőknek és kisgyermekeknek a megfelelő mennyiségű D-vitamin bevitel biztosítására. Adagolás: anyatejes táplálás esetén, amennyiben az orvos másképp nem rendeli, a csecsemőknek és kisgyermekeknek 2 csepp javasolt naponta. Tápszeres táplálás esetén az orvos által előírt mennyiségben adandó. Ellenjavallat: Az összetevők bármelyikével szembeni túlérzékenység.

Fontos figyelmeztetés! Amennyiben a szükséges D-vitamin bevitelének bármilyen akadálya van, a D3-vitamin csepp kizárólag az orvos utasítása szerint és az orvos által a testtömeg és életkor függvényében meghatározott adagban adható csecsemők és kisgyermekek számára. Más D-vitamin tartalmú készítmény (pl. tápszer) egyidejű fogyasztása esetén az adagolásról kérje ki a kezelőorvos véleményét. Parenterális táplálásra nem alkalmazható. Nem használható egyedüli tápanyagforrásként! Kizárólag orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Hatóanyag: D3-vitamin. Kiszerelés: 30 ml üvegben (kb. 1400 csepp).

Címkék:

innopharm
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz