Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

InnoPharm Glükozamin Plus filmtabletta 60db

InnoPharm termékek »
InnoPharm Ginseng termékek »

2895 Ft/db
Egységár: 48.25 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

InnoPharm Glükozamin Plus filmtabletta 60db részletes leírása

Alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakult porc és ízületi rendellenesség esetén.

60 db-os filmtabletta; Innopharm termék az ízületek és porcok egészségéért.

Az InnoPharm Glükózamin Plusban található glükózamin és kondoritin-szulfát elősegítik a porcok épségének megőrzését és hozzájárulnak a normális porcképződéshez. Az MSM szerves formában kötött ként tartalmazó vegyület, amely elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését.

Az MSM (metil-szulfonil-metán) szerves formában kötött ként tartalmazó vegyület, amely elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését. A C-vitamin hozzájárulhat a porcok és a csontok egészségének megőrzéséhez, a kollagén az ízületi porc fontos alkotója. Alkalmazása javasolt porckopásban szenvedőknek, ízületi betegség következtében kialakult porc és ízületi rendellenesség esetén. Napi 2 tabletta fogyasztása javasolt. A készítményt javasolt legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni. Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Tengeri kagylóra és/ vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik. Aktív összetevő-tartalom 2 tablettában (2500 mg): glükózamin-szulfát: 1000 mg -ebből glükózamin: 590 mg, metil-szulfonil-metán: 600 mg, kondroitin-szulfát: 400 mg, kollagén: 20 mg, C-vitamin: 80 mg. Aktív összetevők: glükózamin-szulfát, metil-szulfonil-metán, kondroitin-szulfát, kollagén, C-vitamin. Kiszerelés: 90 db filmtabletta tégelyben, faltkartonban. Minőségét megőrzi: ld. a csomagoláson.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz