Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Now Liquid Glucosamine and Chondroitin with MSM folyadék 473ml

A glükozamin segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.

473 ml-es folyadék; Now Foods termék az ízületek, porcok támogatásáért.

*TIPP! Az összes Now Foods termék »

6599 Ft/db
Egységár: 13.95 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas (elasztikus) rostok és a glükozamin. A rugalmas rostok keresztül-kasul futva térhálós szerkezetet hoznak létre, ami az adott szövetféleség vázát alkotja. Ennek a térhálónak az üregeit töltik ki a glükozaminok, az összetett cukor- és fehérjemolekulák, a proteoglykánok.

további információk...

Now Liquid Glucosamine and Chondroitin with MSM folyadék 473ml részletes leírása

Minden glükozamin molekula 2-3 vízmolekulát köt magához, így alakulnak ki a sejt közötti vízterek, melyekben gyakorlatilag "úszkálnak" a működő (funkcionális) sejtek. A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Ezáltal biztosítja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait. Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánljuk. Egy adag mérete: 1 evőkanál (15 ml). Kalória: 31. Összetevők: C-vitamin (aszkorbinsav) 125 mg, mangán (mangán-től AAC) 4 mg, nátrium 60 mg, kálium 5 mg, glükozamin HCl 750 mg, chondroitin szulfát nátrium 600 mg, MSM (Methylsulphonylmethane) 150 mg. Egyéb összetevők: ioncserélt víz, növényi glicerin, fruktóz, természetes ízesítők, citromsav, almasav, xantán, kálium-szorbát (mint tartósítószer) és természetes béta-karotin.