Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Scholl Light Legs Beige 20 DEN XL kompressziós harisnya 1db

Scholl termékek »

6126 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Scholl Light Legs Beige 20 DEN XL kompressziós harisnya 1db részletes leírása

A Scholl Light Legs kényelmes kompressziós harisnya segít fokozni a vérkeringést, ezáltal megnyugtatja a fáradt, nehéz lábakat.

1 db kompressziós harisnya; Scholl termék nehézláb érzés ellen.

Fantasztikus könnyedséget ad, ugyankkor jól néz ki és tökéletesen formázza a lábait. A rendkívül kényelmes elasztikus szál biztosítja a fokozatos kompressziót és javítja a láb vérkeringését. A harisnyanadrág luxus kialakításnak és a tökéletes színének köszönhetően számos alkalomra viselhető.

Legfontosabb jellemzői: hihetetlen könnyedség érzést ad a lábának. Még egy napi járkálás után sem nehezedik el a lába. A könnyedség érzés még este is tart. Tökéletesen illeszkedik egész nap jól néz ki. Különböző színben és vastagságban elérhető. Bármilyen alkalomra, illetve napszakra megfelelő. Akár 100 mosást is kibír anélkül, hogy veszítene formájából és színéből. Kellemes anyagokból készült: 77% poliamid, 23% elasztán.

Könnyedség a lábaknak: a Scholl FIBER FIRM technológia: fokozatos kompressziót biztosít a bokától a derékig, így tökéletes védelmet nyújt a lábnak annak teljes hosszán. Enyhe szorítása javítja a vérkeringést és megakadályozza a véralvadást a vénákban. A lábaknak teljes hosszukban könnyedséget és gyönyörű formát biztosít.

Címkék:

nehézlábscholl
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz