Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Air Wolf orrspray 20ml

Air Wolf termékek »

1000 Ft/db

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Air Wolf orrspray 20ml részletes leírása

A természetes sóoldatot tartalmazó orrspray enyhíti a megfázás, aallergiaszénanátha és a száraz levegő okozta tüneteket, hozzájárul az orrüreg higiéniájához és a nyálkahártyák megfelelő működéséhez. Használata könnyű és hatékony.

Az orrspray-k használata azorrcseppekhez képest kényelmesebb, mert egy-egy fújás ülő vagy álló testhelyzetben is tökéletesen célba ér. 

Mire jó a sóoldatos orrspray?

 

Orrspray vagy orrcsepp ugyanazt a célt szolgálja: az orrdugulás megszüntetése, az orrüreg tisztítása, ápolása, a nyálkahártyák nedvesítése. Azonos hatóanyagok esetén a különbség köztük technikai: az orrspray-k használata könnyebb, hatékonyabb.

 

A sóoldatos orrspray-k szerepe alapvetően kettős: az orrdugulás enyhítése és az orrüreg nedvesítése, tisztítása. Az orr nyálkahártyái alapvető szerepet játszanak abban, hogy a kórokozókat, polleneket és egyéb szennyező anyagokat ne engedjék a szervezetbe jutni: ha behatolást érez, megdagad és fokozott váladéktermelésbe kezd. A sóoldatos orrspray-k segítik az orrváladék távozását, kimossák, megtisztítják, átjárhatóvá teszik az orrjáratokat.

 

A megfelelő nedvesség azért fontos, mert a nyálkahártyák száraz levegő vagy környezeti ártalmak miatt könnyen kiszáradnak, és nem tudják ellátni védelmi feladatukat. Air Wolf orrspray sókoncentráció megegyezik az orrnyálkahártya sókoncentrációjával, így nem ingerli, és egyáltalán nem irritálja azt.

 

Hatása

 

Az Air Wolf orrspray a következő esetekben ajánlott: 

  • orrdugulás esetén az orrváladékot elfolyósítja és megkönnyíti az orr kiürítését;
  • orrnyálkahártya nedvesítésére fűtött, klimatizált száraz levegőjű helyiségekben;
  • pollennel, házi porra, gőzzel stb. telt-terhelt levegő esetén;
  • orrhigiénia napi elvégzéséhez (az orrüreg tisztítására és átmosására);
  • az allergia,a szénanátha tüneteinek csillapítására (például orrviszketés).

 

Az Air Wolf orrcseppben lévő izotóniás só oldat jótékonyan hat az orrüreg és az orrmelléküregek érzékeny nyálkahártyájára.

 

Összetevők, adagolás

 

Az Air Wolf orrspray tartalmaz: 

  • 0,9 százalékos izotóniás sóoldat (0,9 százalékos nátrium clorid oldat), amely természetes ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.

 

Csecsemők, gyerekek és felnőttek számára ajánlott, a védőkupak használatával elkerülhetjük, hogy a kórokozók a folyadéktartályba jussanak. Használat előtt távolítsa el a védőkupakot, használat után tegyük azt vissza a porlasztóra. Alkalmazását semmi nem korlátozza, különleges óvintézkedést nem igényel.

 

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz