Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Naturland légzéskönnyítő mellkenőcs felnőtteknek 70g

Naturland termékek »

1600 Ft/db
Egységár: 22.86 Ft/g

Készleten!
Várható szállítás 1 munkanap alatt
(ha 15.30-ig leadja a rendelést)

Naturland légzéskönnyítő mellkenőcs felnőtteknek 70g részletes leírása

A mellkenőcs használata meghűlés, légúti fertőzések és hurutok, valamint köhögés és hörghurut kiegészítő kezelésére ajánlott.

70 g-os krém; Naturland termék megfázás, légzési nehézségek kezeléséhez.

Köptető és görcsoldó hatása révén krónikus hörghurut esetén is alkalmazható. A készítmény összetevőinek fontosabb jellemzői: az összetevők flavonoid, karotinoid és illóolaj komponensei enyhe gyulladás-csökkentő-, baktérium- és gombaölő hatásúak. Az illóolajok oldják a hörgők görcsét, elősegítik a váladék kiürülését a hörgőkből.

Mikor alkalmazható a Légzéskönnyítő mellkenőcs? A mellkenőcs használata meghűlés, légúti fertőzések és hurutok, valamint köhögés és hörghurut kiegészítő kezelésére ajánlott. Köptető és görcsoldó hatása révén krónikus hörghurut esetén is alkalmazható. Mikor nem szabad alkalmazni a Légzéskönnyítő mellkenőcsöt? A készítmény nem alkalmazható hörgi asztma és szamárköhögés, valamint a készítmény bármely komponensével szembeni egyéni túlérzékenység (allergia) esetén. Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt? Amennyiben nincs meggyőződve a kenőcs alkalmazhatóságát illetően, úgy annak használata előtt borsónyi mennyiségű kenőccsel végezzen bőrpróbát! Lehet-e a Légzéskönnyítő mellkenőcsöt más gyógyszerekkel együtt alkalmazni? Külsőleg - egyidejűleg - csak egy készítményt alkalmazzunk! Alkalmazható-e a kenőcs várandósság és szoptatás ideje alatt? Ezen élethelyzetekben a kenőcs alkalmazhatóságára, illetve tiltására vonatkozóan nem állnak rendelkezésre adatok. Mivel a kenőcs hatóanyagai bőrön keresztül jól felszívódnak, ezért annak alkalmazhatóságáról ki kell kérni szakember véleményét! Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is? Nem javasoljuk a felnőttek részére készült légzéskönnyítő mellkenőcs használatát. Gyermekeknél a Légzéskönnyítő mellkenőcs gyermekeknek elnevezésű készítmény alkalmazása javasolt. Hogyan kell a Légzéskönnyítő mellkenőcsöt alkalmazni? A mellkas felső részének középvonalát vékonyan kenjük be a kenőccsel, majd gyengéden masszírozzuk a bőrbe, és száraz gyapjú, vagy lenvászon ruhával takarjuk be! A kenőcs használata naponta 2-3 alkalommal javasolt. Milyen nem kívánt hatást válthat ki a Légzéskönnyítő mellkenőcs? Fészkes virágzatúakkal, illóolaj komponensekkel (pl. ánizs termésolaj) és p-hidroxi-benzoát-észterekkel szembeni egyéni túlérzékenység (allergia) esetén allergiás bőrreakciók léphetnek fel, valamint a hörgők görcse felerősödhet. Mire ügyeljen a Légzéskönnyítő mellkenőcs alkalmazása során? Ügyeljen arra, hogy a kenőcs szembe, szem környékére, illetve nyálkahártyára (különösen orr vagy száj) ne kerüljön! Ha szembe vagy nyálkahártyára kerül, azonnal le kell mosni hideg vízzel! Gyulladt vagy sérült bőrfelületen ne használja a készítményt! Mennyi ideig alkalmazható a Légzéskönnyítő mellkenőcs? Kúraszerű alkalmazása legfeljebb 6-7 napig javasolt. Amennyiben állapota egy heti kezelés után sem javul, keresse fel orvosát! Hogyan kell tárolni a Légzéskönnyítő mellkenőcsöt? Legfeljebb 25 °C-on, fénytől védve. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Mennyi ideig használható fel a Légzéskönnyítő mellkenőcs? A kenőcsöt csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni. Nyilvántartási szám: OGYI-887/2002.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz