Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Gyógyfű Motivátor teakeverék 20db

Rendszeres fogyasztása segíti a káros anyagok kiürítését a szervezetből.

20 db-os teakeverék; Gyógyfű termék a szervezet méregtelenítéséhez.

*TIPP! Az összes Gyógyfű termék »

541 Ft/db
Egységár: 27.04 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A felhasznált gyógynövények zöme hivatalos drogként szerepel számos gyógyszerkönyvben. Mindegyikük megtalálható Magyarországon vadon, vagy termesztett növényként. Különféle arányú keverékeiket régóta ajánlják a gyógynövényeket ismertető könyvek. A kasvirág jelentősen növeli a védekező rendszer aktivitását, kiváló immunerősítő hatása közismert. Élénkíti a fagocitózist, így a falósejtek hamarabb eltávolítják a nemkívánatos mikroorganizmusokat.

további információk...

Gyógyfű Motivátor teakeverék 20db részletes leírása

A nagy útifüvet a dél-amerikai (Mexikó) népi orvoslás használja daganatok, fertőzések kezelésére és vértisztításra. A gyulladás csökkentő hatásáról régóta ismert növény ez irányú alkalmazását és hatásosságát laboratóriumi kísérlet igazolja. Az ezerjófű és az édeskömény a gyomor működését segíti. A bodza természetes ízesítőanyagként szerepel a keverékben. A csomagoláson található ajánlás szerint fogyasztható. Mellékhatása nem ismert.