Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Byas Body Lifter-(ultrahangos zsirbontás) rádiófrekvenciás zsírégető 1db

Rádiófrenkvencia és az ultrahang serkentően hat a zsírégető folyamatokra, és biztonságosan távolítja el a problémás területeken lévő felesleget és hatásosan feszesíti a bőrt.

1 db Multi-Synchron Technology™ készülék; WellStar termék a tökéletes fogyásért és bőrért.

*TIPP! Az összes WellStar termék »

79000 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető
Ingyenes szállítással!

Három különböző erősséggel a bőr három rétegét lehet megcélozni. A készülék a program során hőt termel (különböző programoknál más-más rádiófrekvenciákkal dolgozik), így a hatása sokkal nagyobb. Egészen a subcutisig, azaz a bőr alatti zsírszövetig hat.

további információk...

Címkék:

wellstar

Byas Body Lifter-(ultrahangos zsirbontás) rádiófrekvenciás zsírégető 1db részletes leírása

A zsír hő hatására áteresztővé válik, cseppfolyósodik, majd a sejthártyákon át távozik a nyirokba, onnan pedig  természetes módon távozik. A kollagén, amely bőrünkben van felmelegítve, megkeményedik és ezáltal a bőr kifeszül. A kötőszövet kifeszül a felső bőrrétegekkel együtt. EMS, vagyis elektromos izomstimuláció. Erősíti a mélyen lévő izomrostokat és építi az izomzatot, így erősebbé és feszesebbé válik, és visszanyeri természetes kontúrját. Mikrovibráció, amely lazítja a sejtek közötti állományokat, és gondoskodik róla, hogy a Byas Body Lifter kezelő gél LIPOrelease hatóanyag-összessége a mélyebb bőrrétegeket is elérje. A készülékkel a LIPOrelease™ Active complex egészen a bőr alsó rétegeibe tudja kifejteni hatását, ezáltal a sokkal több lehetőség nyílik: a testméretek csökkentésére; a striák – terhességi csíkok, narancsbőr eltüntetésére; a zsírsejtek stimulálásával eltüntetni a felesleges kilókat; a makacs, problémás helyekről is eltávolítani a felesleget; fogyást követő szisztematikus bőrfeszítésére; a mélyizomzat célzott erősítésére.

Ultrahangos zsírbontó

1 Mhz Epidermis - Felső réteg, hám: kb. 0,2 mm vastag és a felső rétegként tulajdonképpen a védőréteget képezi. A felhám a szarurétegből és a bazális rétegből áll, utóbbi sejtosztódás révén pótolja az elhalt sejteket. A felső szaruréteg 4 héten belül képes teljesen megújulni. A napfény elleni természetes védelmet a pigmentsejtek melanintermelése biztosítja.

500 KhzDermis - Középső réteg: bőrünk azon rétege, amely kollagént, elasztikus rostokat és szövetközti anyagokat tartalmaz. A kollagén adja a bőr szakítószilárdságát.

300 Khz>  Subcutis - Bőralja: A legmélyebben fekvő réteg a bőralja, amely laza kötőszöveti rostokból áll. Fő feladatai az energiatermelés szabályozása, a hőtermelés és a tápanyagok, így a zsír elraktározása, valamint a nyomás, ütés és hőveszteség elleni védelem.

Debreczeni Zita ajánlásával (angol nyelvű videó)

 

További ultrahangos zsírbontó készülék - Forever Slim

A ForevelSlim ultrahangos zsírbontógépet megrendelheti a forgalmazónál: Forever Slim kavitációs zsírbontóár: 132.400 Ft