Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Winni's öko XXL mosogatószer - lime 5000ml

Madel termékek »
Winni's termékek »

4496 Ft/db
Egységár: 0.9 Ft/ml

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Winni's öko XXL mosogatószer - lime 5000ml részletes leírása

Mosogatószer koncentrátum, kellemes lime és almavirág illattal. Hatékonyan eltávolítja a zsírt az edényekről és megtisztítja azokat a szennyeződésektől.

5000 ml-es XXL mosogatószer; Madel termék mosogatáshoz.

Hipoallergén mosogatószer koncentrátum, kellemes lime és almavirág illattal. Hatékonyan eltávolítja a zsírt az edényekről és megtisztítja azokat a szennyeződésektől. A Winni’s termékek ideálisak olyan igényes felhasználók számára, akik nem közömbösek a környezettel szemben, amelyben élnek. A termékek több tanúsítvánnyal rendelkeznek és a termékbiztonság és minőség tekintetében megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is.

Winni’s: ez az olasz márka egyet jelent a környezetbarát tisztítószerrel. Azt a szempontot is tiszteletben tartják, hogy állatokon nem tesztelnek terméket, csak “in vitro", vagyis üvegben, amely nemcsak a te biztonságodat garantálja, hanem azoknak az állatoknak a biztonságát is, amelyeken amúgy különböző termékeket tesztelnének.

A Winni’s termékei kizárólag növényi alapú felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek nem terhelik a környezetet. Nem tartalmaznak foszfátot vagy klórt. Természetesen a csomagolás újrahasznosítható és minden termék biológiai úton könnyen lebomlik.

Tanúsítványai:

SKINECO - a termék nem okoz bőrirritációt.

VEGAN OK - a termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és nem tesztelték állatokon, a termék kizárólag természetes összetevőkből áll, nikkel, kobalt és króm tartalmát vizsgálták (‹ 0,01 ppm), babaruhák mosására is alkalmas, ekcémások és allergiások is használhatják, a HACCP előírásoknak megfelel.

Összetétel: víz, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, glycerin, c12-c14 ethoxylated alcohol, sodium citrate, citric acid, parfum, sodium chloride, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, ci 19140, ci 42090.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz