Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

EcoEgg súrolószer 300g

EcoEgg termékek »

4997 Ft/db
Egységár: 16.66 Ft/g

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

EcoEgg súrolószer 300g részletes leírása

Különlegesen szép eredmény, könnyedén bánik el a durva szennyeződésekkel, 100%-ban természetes.

300 g-os súrolószer; EcoEgg termék durva szennyeződések öko-eltávolításához.

Ez a környezetbarát, rendkívül hatékony tisztítószer tökéletesen használható a ház bármely területén. Egy speciális típusú, természetben előforduló agyagfajtából készül, amit 1948-ban fedeztek fel egy kis Franciaországbeli falucskában. 100%-ban természetes tisztítószer, egy cseppnyi finom illattal.

Egyszerű használat: vizezd be a szivacsot, a nedves szivaccsal puhítsad fel a súrolószer tetejét és a szivacsra tapadt súrolószerrel töröld át a tisztítani kívánt felületet. Szinte minden szilárd felületen használhatod, egyszerűen és hatékonyan távolítja el a legdurvább szennyeződéseket is.

Környezet- és bőrbarát, nem tartalmaz foszfátot, vegyszert vagy vegyi tisztítószereket.

Tisztít, fényez és véd, ez nem csak egy hosszan tartó tisztítószer, hanem fényezi és védi a kezelt felületet. Szinte minden szilárd felületen használhatod, úgymint rozsdamentes acél, sütő, csempe, ablak, tükör, tusoló kabin, edények és még sok-sok más.

Összetevők: Clay, Soap flakes, Green soap and mineral oil. Limonene. Aluminium Oxide, Glycerol, Sodium Carbonate, Naturalsoap, Vegetable Oil, Perfume.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz