Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Winni's Naturel WC tisztító gél levendula illattal 750ml

Madel termékek »
Winni's termékek »

1223 Ft/db
Egységár: 1.63 Ft/ml

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Winni's Naturel WC tisztító gél levendula illattal 750ml részletes leírása

Vízkőoldó, vízkőmentesítő és illatosító hatású WC tisztító gél koncentrált formulával.

750 ml-es WC tisztító gél; Madel termék felülettisztításhoz.

A termékben található felületaktív anyagok biológiailag könnyen, gyorsan és teljesen lebonthatók. A növényi eredetüknek köszönhetően a víz mikroorganizmusai azokat természetes anyagokká alakítják át. Nagyon szépen tisztítja a WC-t és friss, levendula illattot hagy maga után.

Foszfort nem tartalmaz, nikkel-, kobalt-, és krómtesztelt termék.

Felhasználása: Nyomja össze a kupak két oldalát és csavarja le a kupakot. Irányítsa a terméket a WC pereme alá és a csésze felületére majd hagyja hatni legalább 1 óráig. Gondosan zárja vissza a flakont. Vízzel öblítse le a csészét.

Figyelmeztetés: Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. SZEMBE kerülés esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontakt lencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemiritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz