Köszönjük vásárlóink bizalmát! 135 000-nél több elégedett vásárló! több mint 6 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

D'artagnan Vibrafit 1db

Távirányítási lehetőségét kihasználva még könnyebben alkalmazható a 3 automata program, illetve a választható 3 fix intenzitás.

Fitness eszköz; Flavin7 termék a modern alakformálásért.

*TIPP! Az összes Vita Crystal termék »
Jelenleg nem kapható!

Előnyössége hogy széleskörű gyakorlatsor végezhető rajta, a mozgás nincs korlátozva. A hozzá tartozó kar és mellizom erősítővel egész testes intenzív gyakorlatok is elvégezhetők. Kis helyet elfoglaló, kis súlyú szerkezet. Vibráció intenzitás: 1-20 fokozat. Program: 3 automata program. Távirányító: Van. Mozdulat: Különböző, nyitott. Súly: 30 kg. Méret: 29 cm magas, átmérő: 62 cm. Maximum terhelhetősége: 150 kg. Erőkifejtés nélkül könnyedén! A vibrációs tréning az izmok 100 %-át aktiválja.

további információk...

D'artagnan Vibrafit 1db részletes leírása

Használata során: nagyobb lesz az állóképesség. Javul az egyensúlyérzék és az erőnlét. Csökken a fáradságérzet. Remek lesz a közérzet. Minden korosztálynak. Használja Ön is naponta mindössze 10 percet! Maximális hatás! Figyelem! Ha ön orvosi felügyelet alatt áll vagy az alábbi tünetek jellemzőek önre, kérjük csak orvosi beleegyezésre használja a készüléket! Epilepszia, cukorbetegség, szív és érrendszeri betegség, porckorongsérv, térd és csípő protézis, szívritmus-szabályozó, mostanában felhelyezett méhen belüli fogamzásgátló eszköz, véralvadási problémák, tumor, fertőzés, friss műtéti seb, állapotos kismamák, súlyos migrén.