Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Relaxetin Forte Extra kapszula 100db

Vita Crystal termékek »
Relaxetin termékek »

22050 Ft/db
Egységár: 220.5 Ft/db

Jelenleg nem kapható!

Relaxetin Forte Extra kapszula 100db részletes leírása

A komlót a szoptató anyák is használták az anyatej mennyiségének növelésére, valamint az érzékeny csecsemők nyugtatására az anyatejen keresztül.

100 db-os kapszula; Vita Crystal termék a pihentető alvás támogatásához.

Hogy miképpen pihenjünk, a legtöbbünk tud válaszolni, aludjunk egyet. Minden esetben igaz ez? - az aktív pihenés, fizikai terhelés is jelenthet pihenést annak, aki szellemileg fáradt el. Az egyensúly, a szellemi és fizikai munka egyensúlya nagyon fontos. Gondolták-e, hogy a pihenés fontosabb az élethez, mint az étel? Hány napig bírjuk evés nélkül? Van, aki negyvenig bírta. Azért ez veszélyes lehet, egy hónapnál tovább nem ajánlott. Viszont tíz nap alvás nélkül halált okoz.

Nagyon komolyan kell venni tehát a pihenést. A stresszes életmódnak köszönhetően mára sok ember elvesztette ezt a képességét, éppen ezért itt az ideje, hogy újra megtanuljunk pihenni! A relaxáció a stressz leghatékonyabb, természetes ellenszere, márpedig a stressz egészségünk legfőbb ellensége. Mérések szerint 20 perc relaxálás körülbelül annyi stresszt vezet le szervezetünkből, mint 3-4 óra alvás! Az alvás és ébrenlét mellett létezik egy harmadik fontos élettani állapot, az ellazult - idegen szóval relaxált - állapot. Vizsgálatok szerint ilyenkor csupa pozitív változás jelentkezik testünkben. A relaxációs gyakorlatok két nagy kategóriába sorolhatók. Vannak, amelyek a testre, és vannak, amelyek az elmére hatnak. Azonban a test-központú gyakorlatok is hatással vannak az elmére. Ugyan az ellazult test nem tudja megakadályozni a szorongást okozó gondolatokat, de jó alap lehet, hogy ellenőrzést gyakoroljon felettük. Ezért a legjobb eredmény elérésért próbálja meg kombinálni a két technikát. Jelentősen javul a szervek többek közt az agy - oxigénellátottsága, ráadásul nagyobb mértékben, mint akár mély alvás közben, 18-20%-kal lassul az anyagcsere, csökken vérünk tejsavtartalma, kitágulnak az erek, így javul szerveink vérellátása, csökken a vér koleszterinszintje, illetve előnyösen változik a hasznos és a káros hatású koleszterinfajta aránya, megnő a vér endorfinszintje, ami magasabb fájdalomküszöbbel és kellemes közérzettel jár, agyunk több alfaagyhullámot termel, ráadásul szinkronizált alfahullámokat, ami vizsgálatok szerint elősegíti sejtjeink regenerációját. A relaxációs módszerek arra irányulnak, hogy megszüntessék a szorongás testi és lelki tüneteit. A komló - (Humulus lupulus / Cannabiaceae) tágabb értelemben vett unokatestvére a cannabisnak. Egy virágzó kúszónövény, amely zöld toboz alakú virágokat hoz. A komló növény évszázadok óta gyógynövényként ismert. A komló hazája valószínűleg Kelet-Európa volt, azonban a 8. század óta egész Közép-Európában elterjedt. Nedvesebb helyeken, ártéri és ligeterdőkben olykor áthatolhatatlan bozótot képez. Nedves, tápanyagdús talajokon érzi jól magát- például ártéri erdőkben vagy folyók partján, ahol a víz és bőséges tápanyag utánpótlás is biztosított. A népi megfigyelések: Bizonyítják, hogy a komlót a szoptató anyák is használták az anyatej mennyiségének növelésére, valamint az érzékeny csecsemők nyugtatására az anyatejen keresztül. Altató hatású illóanyaga miatt álompárnákba is teszik. A komló összetétele: 2-12% alfa-savak, 1-10% béta-savak, 0.5-5% eszencia-olajak (terpének), 2-5% polifenolok, tanninok, flavonoidok, 40-50% cellulóz, 10% ásványi sók, 8-12% víz, 2% cukrok, 1% fehérje.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futárral
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz