Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Vitis Gingival fogkrém 100ml

Dentaid termékek »
Vitis termékek »
Jelenleg nem kapható!

Vitis Gingival fogkrém 100ml részletes leírása

Fogkrém az érzékeny fogak mindennapos ápolására.

100 ml-es fogkrém; Dentaid termék száj higiéniáért.

A Dentaid cég ezzel a portfólióval olyan speciális termékeket kínál, amellyel a fogíny betegségek mindenkori állapotának és az egyéni szükségleteknek megfelelő készítmények használatát teszi elérhetővé, a következők szerint: Klórhexidin (CHX) + Cetilpiridinium-klorid (CPC): Az első antiszeptikum-kombináció, melynek alkotórészei egymás hatását erősítve kimagasló hatékonyságúak. Mindezt klinikai vizsgálatok is alátámasztják. Klórhexidin: erőteljes antiszeptikum, parodontosis, gingivitis és fogkő kialakulás ellen, széles hatásspektrummal rendelkezik a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok ellen, magába foglalva az élesztőgombákat és bőrgombákat is (dermophyták), magas fokú szubsztantivitás: antibakteriális hatását a fogakon akár 8-12 órán keresztül kifejti, megelőzve a baktériumok rekolonizációját, különböző összetételű kiszerelési formák, melyek lefedik a parodontális kezelés minden fázisát, beleértve a kezelést, a hosszútávú fenntartást és a prevenciót.

CPC: széles hatásspektrummal rendelkezik Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok ellen (Gram-pozitív baktériumok ellen hatékonyabb), vírus- és gomba ellenes hatása in vitro a klórhexidinéhez hasonló, ezért ideális azon páciensek részére, akik ínybetegségben szenvednek, jó felszívódás a száj pH értékén, a CPC használatával az alkohol elhagyható anélkül, hogy az antibakteriális fertőtlenítő hatásspektrum csökkenne. Szubsztantivitása a szájüregben: 3-5 óra. Anti-plakk aktivitása, valamint a baktériumok termelte gyulladást okozó toxinok elleni hatása megelőzi a gingivitis kialakulását, az FDA a plakk-indukált gingivitis kezelésében biztonságos, hatékony antimikróbás szerként sorolja be, mely nem okoz elszíneződést. Önmagában alacsonyabb antibakteriális hatása van, mint a CHX-nek.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
1 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
1-2 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz