Köszönjük vásárlóink bizalmát! 203 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Jutavit Dental Care műfogsor tisztító tabletta 36db

JutaVit termékek »
Dental termékek »

1420 Ft/db
Egységár: 39.45 Ft/db

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Jutavit Dental Care műfogsor tisztító tabletta 36db részletes leírása

Magas tisztítóerő, friss kellemes, mentolos ízű és illatú, fehéríti és csillogóvá teszi a műfogsort, visszaállítja a műfogsor eredeti színét.

36 db-os tabletta; Jutavit termék műfogsor tisztításához.

Az IPTC eljárás a gyártás különböző fázisaiban ellenőrzi a termékek minőségét. Ez lehetővé a teszi, hogy a gyártó megfeleljen a magas minőségű termék szabványainak. Néhány minőség-ellenőrzési szempont: pH egyensúly/savasság, törés/tartósság, szilárdság, nedvszívó képesség, biztonságos csomagolás, súly, folyamatos tesztelési ellenőrzés. Rendszeresen ellenőriztesse műfogsorát fogorvosával! A tabletták száraz hűvös helyen tárolandók!

Használati utasítás: 1 Helyezze a műfogsort egy pohár meleg vagy langyos (nem forró) vízbe. 2 Vegyen ki egy tablettát a csomagolásból és helyezze a pohárba. 3 Helyezze műfogsorát a pohárba és áztassa legalább 15 percig. A víz nem roncsolja a műfogsort, akár egész éjszakára is az oldatban hagyhatja. 4 Vegye ki a műfogsort a pohárból és öblítse le hideg vagy meleg folyóvíz alatt. Műfogsora ezek után kelletlen szagoktól mentes, friss, tiszta, használatra kész. Ajánlott a termék mindennapi használata. Használja a JutaVit Dental Fix műfogsorrögzítő krémmel. A tabletta előnyei: nem hagy maradványokat, nem roncsolja a műfogsort, nem tartalmaz foszfátot, nem sérti a műfogsor fém részeit, nem hagy réteget a műfogsoron, csökkenti a lepedékképződést, fehéríti és csillogóvá teszi a műfogsort, akár új korában. Megakadályozza a kellemetlen szájszagot, melyet a műfogsor okoz, eltávolítja a foltokat és maradványokat, eltávolítja az ételmaradékokat, amelyek irritációt okoznak, friss mentolos utóízt hagy, magas tisztítóerő, visszaállítja a műfogsor eredeti színét. Csak külső használatra. Amennyiben a termék bármely összetevőjére érzékeny, ne használja a készítményt. Véletlen lenyelés vagy allergiás reakció esetén irritációt, duzzanatot vagy légzési nehézséget okozhat az első vagy későbbi használat során. Ebben az esetbe ne használja tovább a készítményt és forduljon orvoshoz. A tisztítóoldat és tablettapor szemkárosodást okozhat. Ha mégis érintkezik a szemével, öblítse ki bő vízzel és forduljon orvoshoz. Használatot követően alaposan mosson kezet. Elzárva tárolandó. Ne igya meg a tisztító tabletta oldatát és szájvízként se használja. Ne vegye a szájába a tablettát. Gyermekektől, mindenkitől elzárva tartandó, akinél fennáll annak veszélye, hogy véletlenül lenyelheti a tablettát vagy annak oldatát. Alaposan öblítse le a műfogsort, mielőtt visszahelyezi a szájába. Összetétel: Sodium Bicarbonate, Potassium Hydrogen Monopersulfate, Citric Acid, Lactose, Sodium Carbonate, PVP/VA Copolymer, Sodium Lauryl Sulfate, Peppermint Flavour, CI 73015.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz