Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Jutavit Dental Fix műfogsorrögzítő krém 40g

JutaVit termékek »
Dental termékek »

1422 Ft/db
Egységár: 35.55 Ft/g

Rendelhető!
Várható szállítás 2 munkanap alatt

Jutavit Dental Fix műfogsorrögzítő krém 40g részletes leírása

A 12 órás speciális műfogsor rögzítő krém nem egy átlagos műfogsor ragasztó.

40 g-os műfogsorrögzítő krém; Jutavit termék műfogsor rögzítéshez.

Kifejlesztett formulája a szájba lévő nedvesség hatására aktiválódik, így biztosít szuper erős tartást 12 órán át. Friss alapanyagokból készült, így segít megelőzni a kellemetlen szájszagot, melyet a műfogsor, okoz. A sima, lágy krém kényelmes, zárt réteget biztosít a fogsor és íny között, mely megakadályozza az ételmaradék elakadását közöttük.

Előnyei: kifejlesztett formulája a szájban lévő nedvesség hatására aktiválódik. Mentolos, friss íze megakadályozza a kellemetlen szájszagot, melyet a műfogsor okoz. Bátran és kényelmesen beszélhet, nevethet, és étkezhet. Mesterséges színezőanyagot nem tartalmaz. Összetétel: Cellulose Gum, Petrolatum, Parrafinum Liquidum, Calcium/Sodium PVM/MA Copolymer, Silica, Menthol, Menthyl Lactate, Lecithin. Javaslatok: a rögzítő krém szobahőmérsékleten könnyen összenyomható. Ha a tubus hideg, melegítse fel kézzel vagy meleg vízben (50˚C) és védje a fagyástól! Fontos, hogy a kupakot és tubust szárazon és tisztán tartsa, mert különben eltömődhet. Használati utasítás: Alaposan tisztítsa meg a műfogsorát. Alkalmazhatja a krémet akár nedves, akár száraz műfogsorra is. Helyezzen 4 pontot a műfogsorra az ábrán látható módon. Ne használja a krémet túl közel a műfogsor széléhez. A szájüregben gyűjtse össze a nyálát, mielőtt a műfogsort a szájába helyezné! Helyezze fel a műfogsorát majd néhány másodpercig tartó erős nyomással rögzítse a helyére. Várjon néhány percet étel és ital fogyasztása előtt. Most már jobban érezheti a kedvenc ételeit! Használja a Jutavit Dental Műfogsortisztító tablettával együtt. Figyelmeztetés! Ne engedje, hogy a tubus nyílása vízzel érintkezzen! Használat után gondosan zárja le a tubust! Kizárólag kivehető műfogsorra használja! Ne használja a lejárati idő után! Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz helyen tartandó! Fontos: rendszeresen forduljon fogorvosához, hogy műfogsora megfelelően illeszkedjen.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz