Köszönjük vásárlóink bizalmát! 135 000-nél több elégedett vásárló! több mint 6 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

ReNu MultiPlus Multi Purpose Solution univerzális kontaktlencse ápolószer 120ml

A ReNu MultiPlus univerzális kontaktlencse ápolószer folyamatosan kondicionálja a kontaktlencsék felületét és hosszú ideig megtartja annak nedvességét.

120 ml-es kontaktlencse ápolószer; Bausch & Lomb termék kontaktlencse tisztításához.

*TIPP! Az összes Bausch and Lomb termék »

1923 Ft/db
Egységár: 16.03 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

Előnyök: csiraölő hatékonyságot biztosít a szemet károsító kótokozók széles skálája ellen, fusarium solani elleni hatékonyság. Mindenfajta lágy kontaktlencse ápolására alkalmas az egész napos kényelmes lencseviselésért. A ReNu MultiPlus Solution egyedi formulájának köszönhetően hatékonyan tisztítja és öblíti le a kontaktlencséket. A poloxamine eltávolítja a lipideket és a környezetből odakerült szennyeződéseket, egyben növeli a lencsék nedvességét. A hydranate eltávolítja a napi viselés során felrakódott fehérjéket. A dymed elpusztítja a lencsén található a mikroorganizmusokat. A ReNu MultiPlus univerzális kontaktlencse ápolószer folyamatosan kondicionálja a lencsék felületét és akár 14 órán át megtartja annak nedvességét.