Köszönjük vásárlóink bizalmát! 150 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

Dr. Fitokup Rhodiola Rosea L. kapszula 60db

Fáradt szervezetünk testi-lelki teljesítményének fokozása, regenerálásra.

60 db-os kapszula; Fitokup termék az erős szívért, az infraktus megelőzéséért.

*TIPP! Az összes Dr. Fitokup termék »
Jelenleg nem kapható!

A Rhodiola Rosea a szibériai hegyekben őshonos. Közel áll hozzá a Kárpátokban is előforduló illatos rózsás varjúháj, (nem tévesztendő össze más varjúháj fajtákkal.) Felbecsülhetetlen értékű ginseng analóg, adaptogén növény, mely elősegíti a fizikailag és a szellemileg fáradt szervezet gyors regenerálódását és megerősíti a szervezet ellenállóképességét a testet és lelket érő stresszhatásokkal szemben. A Rhodiola Rosea ismert hatásai: a rosovin és salidrozid hatóanyag növeli a szerotoninszintet az agyban, így csökkenti, vagy megszünteti a depressziót.

további információk...

Dr. Fitokup Rhodiola Rosea L. kapszula 60db részletes leírása

Különleges kiegyensúlyozó stressz elleni immunvédő, mely javítja, vagy helyreállítja a szervezet betegségekkel szembeni ellenállását. Elősegíti az immuntoleranciát, felismeri az önmaga és nem önmaga közti különbséget, mindig éber immunfelügyeletet hoz létre (daganat elleni immunitás). Homeosztázist hoz létre a szervezetben. Ezáltal az immunrendszer és a hormonszint egyensúlyba kerül. Növeli a stressz hatása alatt álló alanyban a szerotonin és dopamin szintet, ugyanakkora csökkenti a potenciálisan káros összetevők -mint a glükö – mellékvese hormonok (kortizol és glükökortikoid) – szintjét, illetve az egészségesnek megfelelő szinten tartja azokat. Az endogén opioidok által csökkenti a stressz káros hatását a szívre, védi a szívet, normalizálja a rendellenes szívverést (aritmia), megszünteti a helyi vértelenséget, valamint fájdalomcsillapító. Daganatellenes hatást fejt ki a szervezet mérgekkel szembeni ellenállásának növelése útján. Növeli a szexuális energiát. Hatásos lehet szexuális zavarok gyógyításában mindkét nemnél. Cukorbetegeknél serkenti az inzulin termelődését, illetve növeli az inzulinérzékenységet, és ezáltal csökkenti a vércukor-szintet. Védi a májat a mérgező anyagoktól. Magas antioxidatív hatása van, hatással lehet nemcsak a szabadgyökök és mutagének által okozott károk megelőzésében, de a DNS-ben okozott károk regenerálásában is. Javítja a sportolók teljesítőképességét és kitartását, elősegíti az anabolizmust (növeli az összehúzó izomrostok tömegét), lehetővé teszi az anyagcsere tartalékok hatékonyabb kihasználását. Javítja az általános közérzetet, a szellemi frissességet, az emlékezetet és általában a szellemi munkát. (Prof. Valeria Szedlak – Vadocz M.D. PhD. Natural Help from Exotic Places).