Köszönjük vásárlóink bizalmát! 145 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
Dr Csabai Zsolt ajánlásával 21C immunity Máj méregtelenítés

Bitefree szúnyogriasztó karkötő (kék) 1db

Egyszerű és eredményes védelem a szúnyogok ellen, különböző színekben.

1 db-os karkötő; Bitefree termék a szúnyogok elriasztásához.

*TIPP! Az összes Bio Herb termék »

649 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

100%-ban természetes, toxikus összetevőktől mentes. Hatása akár 30 napon túl is tart, használat után a csomagolásba vákuumzárral visszacsomagolható. Már három éves kortól használható. A karkötő flexibilis anyaga és divatos színválasztéka biztosítja, hogy bármilyen korosztályú és nemű ember számára alkalmas. Úszás közben is használható, de hatása csökkenhet.

további információk...

Bitefree szúnyogriasztó karkötő (kék) 1db részletes leírása

Összetevők: 4 ml citronella olaj kivonat, a karkötő 100% szilikon. A karkötő „óra” része citronella olajjal van töltve, amely erősen szúnyogriasztó hatású burkot képez a viselője köré, távol tartva ezzel a vérszívókat.

A működéshez ki kell szúrni egy bemélyedést, de a legjobb hatás elérése érdekében akár mind az öt kiszúrható (például vízparton). Hatóanyaga a környezetre nem ártalmas, mentes minden kémiai vegyülettől, csak természetes összetevőket tartalmaz.

A karkötő szilikon anyaga 100%-ban újrahasznosítható. Az olaj kézzel nem érintkezik. Felnőtteknek és 3 év feletti gyermekeknek, illetve társállatoknak is ajánlott, kül- és beltéren egyaránt használható.