Köszönjük vásárlóink bizalmát! 190 000-nél több elégedett vásárló! több mint 8 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház

Bitefree szúnyogriasztó karkötő (sárga) 1db

Bio Herb termékek »
Bitefree termékek »
Jelenleg nem kapható!

Bitefree szúnyogriasztó karkötő (sárga) 1db részletes leírása

Egyszerű és eredményes védelem a szúnyogok ellen!

1 db-os karkötő; Bitefree termék a szúnyogok elriasztásához.

100%-ban természetes, toxikus összetevőktől mentes. Hatása akár 30 napon túl is tart, használat után a csomagolásba vákuumzárral visszacsomagolható. Vízálló, rugalmas, divatos színekben kapható (kék, zöld, sárga, piros). Már három éves kortól használható.

Összetevők: 4 ml citronella olaj kivonat, a karkötő 100% szilikon. A karkötő „óra” része citronella olajjal van töltve, amely erősen szúnyogriasztó hatású burkot képez a viselője köré, távol tartva ezzel a vérszívókat. A működéshez ki kell szúrni egy bemélyedést, de a legjobb hatás elérése érdekében akár mind az öt kiszúrható (például vízparton). A karkötő flexibilis anyaga és divatos színválasztéka biztosítja, hogy bármilyen korosztályú és nemű ember számára alkalmas. Úszás közben is használható, de hatása csökkenhet. Hatóanyaga a környezetre nem ártalmas, mentes minden kémiai vegyülettől, csak természetes összetevőket tartalmaz. A karkötő szilikon anyaga 100%-ban újrahasznosítható. Az olaj kézzel nem érintkezik. Felnőtteknek és 3 év feletti gyermekeknek, illetve társállatoknak is ajánlott, kül- és beltéren egyaránt használható.

06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
Sprinter vagy Posta futár
2 munkanap alatt
PickPack vagy PostaPont
2-3 munkanap alatt
Bolti átvétel 3 helyen
a rendelést követő napon
Fizetési lehetőségek
Bankkártya vagy készpénz