Köszönjük vásárlóink bizalmát! 155 000-nél több elégedett vásárló! több mint 7 éve a piacon 100%-osan megbízható webáruház
06 (1) 50 60 250
Hétköznap: 9.00-17.00
Kiszállítás országszerte
1-3 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten 3 helyen
Bp. Retek utca; Kálvin tér; Móricz Zs. körtér
Pick Pack Pontos átvétel
1-4 nap alatt országszerte
21C immunity Máj méregtelenítés

Hedrin Once 1x15 perc folyékony tetű- és serkeirtó gél 100ml

A Hedrin 1x15 perc a leggyorsabb tetű és serkeirtó oldat, amely klinikailag igazoltan elpusztítja a fejtetvek és serkék 100%-át.

100 ml-es tetű- és serkeirtó gél; Hedrin termék fejtetű fertőzés kezeléshez.

*TIPP! Az összes Hedrin termék »

2996 Ft/db
Egységár: 29.96 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
*Bolti átvét a következő munkanap 13 órától
Rendelhető

A gyors hatóidő lerövidíti a kezelés idejét. Bőrbarát, nincs kellemetlen szaga, nem tartalmaz rovarírószert és Penetrol tartalmának köszönhetően a serkéket is elpusztítja 15 perc alatt. Klinikailag igazoltan: könnyű használni, bőrbarát, nincs kellemetlen szaga, nem tartalmaz rovarirtó szert, penetrol tartalma miatt a serkéket is elpusztítja 15 perc alatt.

további információk...

Címkék:

hedrintetűirtó

Hedrin Once 1x15 perc folyékony tetű- és serkeirtó gél 100ml részletes leírása

Hogyan kell alkalmazni a Hedrin Once folyékony gélt? A Hedrin Once folyékony gél felnőtteknél és 6 hónapos vagy idősebb gyermekeknél alkalmazható. Felhívjuk a figyelmét, hogy a Hedrin Once folyékony gél kifejezetten nem illékony összetevőkből előállított készítmény. A szokásos biztonsági óvintézkedéseket azonban be kell tartani. A hajat és a ruházatot nyílt lángtól és más égési forrásoktól távol kell tartani. Ha valamely családtagnál élő fejtetűt találnak, akkor az összes családtagot ellenőrizni kell, és minden olyan személynél, ahol élő fejtetűt találnak, egy időben kell alkalmazni a kezelést. Alkalmazása: Törölközővel takarja le a vállakat. Minden használat előtt alaposan rázza fel a flakont! Vigyen fel elegendő mennyiségű gélt a száraz hajra, hogy az teljesen befedje a hajas fejbőrt és a hajat, valamint teljesen átitassa azt.